InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Hozzánk vendégként érkezik és barátként távozik! – gyulai panzió ajánló

Romantika Panzió

Gyula, Kossuth utca 3.
+3630 / 9361520
gyulaiszallashelyek@gmail.com
www.romantika-szallas-gyula.hu

Gyula egy romantikus kisváros, és ha ön egy olyan helyet keres, ahol
igazán egyedi hangulatban lehet része, akkor a Romantika Panzió az a hely, ahol kellemesen érezheti magát.

A panziónk minden szobáját egyedi stílusban alakítottuk ki azért, hogy Ön zavartalanul álmodozhasson a szobáink által életre keltett térben.

A Romantika Panzió nem luxus hotel, itt nincs londiner a bejárat előtt vagy süppedős szőnyeg a recepción, de barátságos a személyzet,
kellemes a kiszolgálás, és olyan egyedi atmoszféra van, mely a vendégeink számára felejthetetlenné teszi az itt eltöltött időt.

Szlogenünk:
4 csillagos kényelem
2 csillagos áron!


Gyula Panzió

Gyula, Megyeház utca 10.
+3630 / 9361520
gyulaiszallashelyek@gmail.com
www.gyulaiszallashelyek.hu

A Gyula Panzió az alföldön, Magyarország délkeleti régiójában, Gyula város történelmi belvárosában fogadja vendégeit. A Gyulai Várfürdő bejáratától néhány száz méterre található panzió, a gyulai szállások között az egyik legjobban megközelíthető, legfrekventáltabb szálláshely. A ház eleganciájával, megnyugtató hangulatával maradéktalanul biztosítja az áhított pihenés feltételeit.

A patinás megjelenésű belvárosi panzió, Gyula háromszintes műemlék épülete, amely egykor a Ferenczy család büszkesége volt. A patinás épület 2020-ban teljes körűen megújult. Folyamatosan fejlesztik és szépítik szobáikat, hogy a vendégek elegáns és a mai igényeknek megfelelő környezetben élvezhessék gyulai pihenésüket.

A panzióban 4 db négyágyas apartmant, 1 db 3 ágyas apartmant, valamint 8 db 2 ágyas szobát alakítottak ki, nyaralásra érkező vendégek részére.
A nem dohányzó szobák, légkondicionáltak, mini bárral és széffel felszereltek. A Wifi kényelmet, az infraszauna luxust kínál vendégeinknek.

A Gyula Panzió egyéb szolgáltatásai kellemesebbé teszik nyaralását: Taxi transzfer, menetjegyrendelés, kirándulás és programszervezés. A Gyula Panzió szolid eleganciájával és megnyugtató hangulatával maradéktalanul biztosítja az áhított pihenés feltételeit. Jó szívvel ajánljuk megpihenni vágyó családoknak és romantikára vágyó pároknak is.

További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Varázslatos vendégházak

Bala

Terülj-terülj asztalkám a szobádban

InfoPont

Játssz velünk és nyaralj a Balatonon!

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben