Balaton
Legyen tél vagy nyár a Renegade Hotel téged vár!
  • 2020. október 9.

A Renegade Hotel neve sokak számára ismerősen csenghet. Ám eddig csak a nyári szezonban volt foglalható a siófoki Petőfi sétány szívében található 36 szobás, családias hangulatú hotel.

Idén a szálloda vezetősége álmodott egy nagyot és azt meg is valósította: a Renegade Hotel a jövőben az év 12 hónapjában várja kedves vendégeit.

Évek óta azon gondolkodtunk, hogy meg kellene próbálnunk egész évben üzemelni. Hiszen a ház fűthető, a személyzet adott, az őszi és téli Balaton pedig maga a csoda. Idén megpróbáljuk. Tudjuk, a vírus helyzet miatt nem épp ez a legjobb időzítés, de még jól is elsülhet, hiszen a külföldi utazásokat egyelőre mellőznünk kell az életünkből.

Ebben a csendesebb időszakban a Renegade Hotel tökéletes lehet céges csapatépítő programok lebonyolítására, baráti társaságoknak, akik csapnának egy görbe hétvégét, de nincs hozzá megfelelő terük, de azoknak a pároknak is, akik kicsit elbújnának a világ elől egy meghitt összebújós pihenésre.

Amennyiben kedves vendégeink zártkörű rendezvényt szeretnének tartani, ezt is tudjuk biztosítani.

34 db standard szobánk van, köztük két-három és négyágyas szobák, valamint két luxus lakosztályunk, melyek alapfelszereltsége egy-egy jacuzzi,ami igazán forróvá teheti a hűvös téli napokat.

A szálloda állat és gyermekbarát, tehát a családokat is ugyanolyan nagy szeretettel várjuk, mint nyáron.

Bízunk abban, hogy Önöket, akik ezeket a sorokat olvassák hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük!”

Szobafoglalás és további információ:

Renegade Hotel
Siófok, Petőfi sétány 4.
+36 70 454 77 97
renegadehotel@renegadehotel.hu


Olvass bele a magazinunkba is:

happy wheels