InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Hova utazunk szívesebben a gyerekkel, a családdal? Szálloda kontra más szálláshely?

Hazai és nemzetközi kutatások is alátámasztják, hogy ha egy család az utazását tervezi, akkor a kétharmaduk először egy régiót, vagy várost, falut néz ki magának. Az első szempontjuk mindig az adott régió élményeinek felkutatása, csak ezek után választanak ott szálláshelyet.

Barátságos szálláshelyek: nagyon fontos, hogy mind a szálláshely tulajdonosa, mind a személyzet tudjon és szeressen is foglalkozni a gyermekekkel. A kétezres évek közepén, 4 éven keresztül hirdettük meg „Az Év Legbarátságosabb Szállodája Versenyt”, amiben az utazók szavaztak a kedves személyzetű hotelekre.

Két célunk volt a versennyel:

  1. Felhívjuk a szálláshelyek figyelmét a barátságos kiszolgálásra, a kedves viselkedésre.
  2. Valamint az, hogy az ilyen nagy kedvességgel és figyelmességgel szolgáltató hoteleket díjazzuk ezen magatartásukért. Mivel anno rengetegen szavaztak ezekre a szállodákra, ekkor kiderült, hogy az utazóknak a barátságos személyzet az egyik legfontosabb szempont a szálláshelyeken.

Programok: legyen elegendő játék, játszószoba, játszótér, animátorfoglalkozás a gyermekek és akár a felnőttek számára is. Mindezen programokhoz pedig legyen elegendő tér mind a szálláshelyen belül és kívül is.

Sok családnál fontos, hogy a felnőttek a gyermekkel közös programokban tudjanak részt venni, egyes szülők azonban olyan szállást keresnek, ahol a gyermekükkel animátorok foglalkoznak, ők pedig közben pihenni tudnak.
Rossz idő esetén alternatív foglalkozások: itt elsősorban a beltéri wellness, az animátor foglalkozások, a játszószoba szoktak a legkedveltebbek lenni.

Mely szállást ajánlom Neked, ahol a minőségi családbarát szolgáltatásokat kapsz?
Füzeskerti Apartmanház, Békésszentandrás: https://fuzeskertiapartmanhaz.hu/

Tágas apartmanok és terek, belső wellness, feszített vízű medence, fantasztikus konyha, homokos-saját strand, vízibicikli, kenu, Sup, motorcsónak, teniszpálya, kerékpárkölcsönzési lehetőség.

Kell egy családnak ennél több?

Ha ide foglalnál, akkor hivatkozz kérlek az InfoPont Magazinra és az ajánlásomra!

Csobota-Kis Árpád
HOTEL MENTOR

Fotó: Papp Zoltán
The Life Explorers magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Utazási tippek a szakértőtől: Utazás gyerekkel, családdal 5. rész Őszi wellness utazások

Glück Viktória

A magyar szállodaipar Gordon Ramsay-e: Csobota-Kis Árpád

Bala

A Covid utáni biztonságos utazás – szálloda-szakértői tanácsok

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben