InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Hova utazunk szívesebben a gyerekkel, a családdal? Szálloda kontra más szálláshely?

Hazai és nemzetközi kutatások is alátámasztják, hogy ha egy család az utazását tervezi, akkor a kétharmaduk először egy régiót, vagy várost, falut néz ki magának. Az első szempontjuk mindig az adott régió élményeinek felkutatása, csak ezek után választanak ott szálláshelyet.

Barátságos szálláshelyek: nagyon fontos, hogy mind a szálláshely tulajdonosa, mind a személyzet tudjon és szeressen is foglalkozni a gyermekekkel. A kétezres évek közepén, 4 éven keresztül hirdettük meg „Az Év Legbarátságosabb Szállodája Versenyt”, amiben az utazók szavaztak a kedves személyzetű hotelekre.

Két célunk volt a versennyel:

  1. Felhívjuk a szálláshelyek figyelmét a barátságos kiszolgálásra, a kedves viselkedésre.
  2. Valamint az, hogy az ilyen nagy kedvességgel és figyelmességgel szolgáltató hoteleket díjazzuk ezen magatartásukért. Mivel anno rengetegen szavaztak ezekre a szállodákra, ekkor kiderült, hogy az utazóknak a barátságos személyzet az egyik legfontosabb szempont a szálláshelyeken.

Programok: legyen elegendő játék, játszószoba, játszótér, animátorfoglalkozás a gyermekek és akár a felnőttek számára is. Mindezen programokhoz pedig legyen elegendő tér mind a szálláshelyen belül és kívül is.

Sok családnál fontos, hogy a felnőttek a gyermekkel közös programokban tudjanak részt venni, egyes szülők azonban olyan szállást keresnek, ahol a gyermekükkel animátorok foglalkoznak, ők pedig közben pihenni tudnak.
Rossz idő esetén alternatív foglalkozások: itt elsősorban a beltéri wellness, az animátor foglalkozások, a játszószoba szoktak a legkedveltebbek lenni.

Mely szállást ajánlom Neked, ahol a minőségi családbarát szolgáltatásokat kapsz?
Füzeskerti Apartmanház, Békésszentandrás: https://fuzeskertiapartmanhaz.hu/

Tágas apartmanok és terek, belső wellness, feszített vízű medence, fantasztikus konyha, homokos-saját strand, vízibicikli, kenu, Sup, motorcsónak, teniszpálya, kerékpárkölcsönzési lehetőség.

Kell egy családnak ennél több?

Ha ide foglalnál, akkor hivatkozz kérlek az InfoPont Magazinra és az ajánlásomra!

Csobota-Kis Árpád
HOTEL MENTOR

Fotó: Papp Zoltán
The Life Explorers magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Utazni szeretünk, de enni is! Mikor, mit, hol?

Glück Viktória

Utazási tippek a szakértőtől: utazás gyerekkel, családdal 8. rész A „Minősített családbarát szálláshelyek” követelményei

Glück Viktória

Siess, hogy legyen még szabad szobád a kedvenc szálláshelyeden!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben