InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódInfoPont

Hátborzongatóan izgalmas újdonságokkal érkezik a LUSH!

A LUSH idén úgy döntött, hogy egy eddig még nem látott méretű halloweeni kollekcióval rukkol elő, telis-tele sütőtökös piperékkel, borzasztóan izgalmas újdonságokkal, és persze a várva várt közönségkedvencekkel, amelyek nélkül nem az igazi egy Lush-halloween.

Punkin Pumpkin Fürdőbomba
Eljött a boszorkányok órája és rémálmok ólálkodnak körülötted? Rettentsd vissza őket ezzel az élénk, citrusolajos rémséggel!

Pumpkin Fátyolmaszk
Ha a bőrödnek egy igazán tökös termékre van szüksége, tedd fel ezt a narancsillatú maszkot, és hagyd, hogy a sütőtökpüré és a friss paradicsom megnyugtassa. Mivel ez friss termék, tartsd a hűtőben, használd el 2 héten belül, majd dobd a komposztra.

Bubble Lugosi Habfürdő
Tedd fel a Bauhaus együttes lemezét, gyújts egy gyertyát, majd dőlj hátra a mellkasodon átkulcsolt kézzel a sejtelmesen gőzölgő és világító habok között.

Ghost in the Dark Szappan
Tisztulj meg a frissítő indiai citromfű és az átszellemítő bergamott olajával! Ne lepődj meg, ez a szappan világít a sötétben!

Vampire Kisses Ajakradír
Savanyú szőlős íz és édes cukorkristályok a halálosan puha ajkakért.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Az eredeti Halloween

InfoPont

Beauty Market – November

Bala

Beauty Mother’s Day

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben