InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódKiemelt tartalom

Hajápolás a természet erejével, környezettudatosan, szakértő tanácsokkal

AJÁNDÉKOZZ HAJÁPOLÓKAT KARÁCSONYRA – HOGYAN ISMERJÜK FEL, HOGY AZ AJÁNDÉKOZOTTNAK MIRE VAN SZÜKSÉGE?

Ki ne örülne ha csodálatos ajándékcsomagolásba bujtatott hajápolókat kapna tőlünk Karácsonyra, hisz nehéz olyan ajándékot kitalálni, ami hasznos, de egyben a szépérzéket is kielégíti, ráadásul nem kell a csomagolással sem törődni.

Nagy szerencsénkre a Davines erre az ünnepi szezonra minőségi kalapdobozban adja át az ajándék szetteket, melyek az 5 legtipikusabb hajápolási szükségletet elégítik ki, a doboz pedíg a kiürülés után is tovább használható.

Az ajándékunk pedig akkor lesz igazán telitalálat, ha tudjuk, hogy hajállaga alapján mire van szüksége szerettünknek.

 

FESTETT HAJ

Talán a legegyszerűbb dolgunk a felismerésnél az amikor tudjuk, hogy ajándékozottunk festeti a haját. A festett szín minél élénkebb, (vörös, réz, mahagóni, stb.) annál inkább a színmegtartó hajápolás szükséges. Abban az esetben is, ez a legfontosabb hajápolási szempont amikor a festett hajszín több mint két árnyalattal sötétebb, mint az eredeti hajszin. (pl. középszőkéből sötét barnára festett haj)

Megoldás: ILLUMINATING ajándékszett, parabén és szulfátmentes, szinmegtartó és fényt adó sampon, kondícionáló, szérum.

 

EGYENESÍTETT HAJ

Könnyen felismerhető ha szerettünk tartós, vagy rendszeres egyenesítést végez haján, például hajvasalóval. Ebben az esetben hasznosak lehetnek, azok az  ápolók, melyek  előkészítik a hajat az egyenesítéshez, egyszerűsitik az egyenesítést, hővédelmet adnak és segítenek megtartani az egyenesített formát.

Megoldás: LOVELY DAYS ajándékszett, parabén és szulfátmentes, egyenesítő sampon, kondícionáló, multifunkciós beszárító tej.

 

IGÉNYBEVETT, SÉRÜLT HAJ

Rendszeresen szőkített haj, töredezett hajvégek, száraz, vattás hatású hajállag az árulkodó jelek. Ebben az esetben a hajnak erős táplálásra, a hajvégeknek lágy olajos kezelésre van szükségük, melyek rendszeres használat esetén megújítják a haj szerkezetét és enyhítik a felületi sérülések nyomait.

Megoldás: NOURISHING ajándékszett, parabén és szulfátmentes, tápláló sampon, kondícionáló, haj és hajvégápoló rouccou olaj.

 

OTTHON FORMÁZOTT HAJ

Ha szeretted olyan hajformát hord, melyet otthon rendszeresen be kell száritania, például hullámosít, tövet emel, hogy tömegesebb hatást adjon hajának, rövidebb, vagy középhosszú fazont választ. A legnagyobb segítségére olyan ápolótermékek lesznek, melyek a haj elasztikusságát növelik, ezzel megkönnyítik és tartósabbá teszik a hajformázást, gyorsítják a szárítási időt.

Megoldás: GRACEFUL ajándékszett, parabén és szulfátmentes, beszárítást előkészítő sampon, balzsam, beszárító spray

 

OLAJOS ÁPOLÁS – AZ ÁLTALÁNOS JOLLY JOKER

Amennyiben a fenti 4 hajállag leírásnál nem találtál volna tipikusan a “célszemélyre” illőt, az általánosan minden hajtipusra ajánlott rouccou olajos ápolók biztosan célt találnak. Ezek az ápolók magas hajfényt, táplálást biztosítanak a hajnak, segítik a beszárítást, lággyá varázsolják a hajat és a csodás illatról még nem is beszéltünk.

Általános Megoldás:  BEAUTIFYING ajándékszett, parabén és szulfátmentes, rouccou olajos ápoló sampon, kondícionáló, multifunkciós beszárító tej.

 

A fenti termékek elérhetőek a www.davines.hu oldalon, vagy keresd őket kedvenc Davines-el dolgozó fodrásszalonodban.

 

Kellemes Ünnepeket!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Sportolj a természetben! – Miért és hogyan érdemes a szabadban sportolni?

Glück Viktória

Davines Naturaltech Replumping  HAJFELTÖLTŐ KEZELÉS hialuronsavval  

InfoPont

Nyárindító Kaktuszbörze a Budai Virágműhelyben

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben