InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Davines- Hajápolás a természet erejével, környezettudatosan, szakértelemmel

VÉGE AZ ÖNFELEDT NYÁRNAK, KEZELJÜK TUDATOSAN A HAJUNKAT ÉRT KÁROKAT!

Ha jól belegondolunk nem meglepő, hogy hajunkat, hajszerkezetünket, sőt még a fejbőrünket is nyáron érheti a legtöbb károsodás. Ilyenkor nem csak a levegő szárazabb, extrém nagy az UV sugárzás is, sőt, a sós tengeri-, vagy klóros uszodavíz negatív hatásai is mind-mind roncsolhatják, dehidratálttá tehetik hajunkat. Festett hajnál mindezekhez még hozzájön a fakó hajszín is, mint negatív hatás.

Megkértük szakértőnket, hogy javasoljon megoldásokat a legtipikusabb nyár utáni problémákra: Follow the White Rabbit!

A nyár utáni időszakban a két leggyakoribb probléma a haj kiszáradása (dehidratáltság) és a festett hajszín fakulása.Manapság már nem ismeretlen számunkra, hogy a napi megfelelő mennyiségű vízbevitele milyen jótékony élettani hatásokkal bír. Sajnos a haj egészségére még nem figyel mindenki megfelelően, a tisztítás az egyetlen ténylegesen elterjedt művelet. Pedig a  hidratáltság alapvető dolog a haj számára is, a töredezettség, fakóság, nehéz kifésülhetőség a száraz tapintás mellett a leggyakoribb intő jelek.

Sok hidratáló terméket ismerünk, de ezek közül kevés képes hosszantartó mélyhidratálásra, ráadásul ezek közül elenyésző azok száma, melyek képesek ezt természetes anyagokkal, parabének és szulfátok nélkül megoldani.

TIPP 1.
Davines Replumping hialuronsavas hajfeltöltő családja szilvából nyert aktív biológiai összetevőkkel és hialuronsavval oldja mega problémát. A hialuronsav megköti a vízmolekulákat a hajszerkezetben, ezzel feltöltve, vastagítva a hajszálakat, majd csak folyamatosan engedi távozni a vizet, ezzel garantálva a hosszantartó hidratáltságot.

Kérheted a kezelést Davines-el dolgozó szalonokban vagy keresd otthoni használatra a www.davines.hu -n a Naturaltech termékcsaládban.

Festett hajunk színtartásának alapvető eleme a hajszerkezet egészsége. A legjobb festékeksem képesek tartósan stabil színt biztosítani egy olyan hajszerkezetben, ami nem kompakt, keratin hiányos vagy sérült. A fakulás, színváltozás vagy kopás minden esetben összefügg azzal, hogy a hajat ért külső behatásokra a hajszerkezet enyhén megnyílik, így nemkivánatos elemek jutnak a szerkezetébe, illetve a festékpigmentek részben kikerülnek onnan. Nyáron érthető módon ez a jelenség fokozódik.

Célunk tehát kettős, kompakttá tenni és visszazárni a hajszerkezetet, hogy a színtartást visszaállítsuk és az így már sima felület megfelelő fényreflexe miatt, újra fényes legyen a hajunk, illetve pigmenteket juttatni a hajszerkezet belsejébe, melyek élénkítik, teltebbé varázsolják hajszínünket.

TIPP2

A fent említett 2 dolog megoldható egy lépésben is, természetes összetevőkkel, környezettudatosan! A Davines Alchemic parabén, szulfát és szilikonmentes hajszínező családja kondicionálókból és samponokból áll, 90% feletti természetes anyag tartalommal. 6 árnyalat és azok keverhetősége teszi lehetővé a festett hajak színfrissítését. A samponok eltávolítják a szerkezetbe jutott nem kívánatos részecskéket, a kondicionálók savas bázisa pedig megoldja a hajszerkezet zárását és pigment bevitelt is biztosít. Az eredmény fényes, sima, kompakt szerkezet, megújult hajszínnel, extra magas fénnyel. A termékek könnyen használhatók otthon is, további információ: www.davines.hu , alchemic termékcsalád.

A környezettudatosság számunkra legalább annyira fontos, mint a tökéletes eredmény. A fenti termékek csomagolása újrahasznosított, gyorsan lebomló műanyag, a feliratok növényi tintával, FSC papírra kerülnek.

A Davines termékek gyártása során kizárólag megújuló energiát használnak, a CO kibocsátást pedig erdő-ültetések finanszírozásával kompenzálják.Így a termékek melyeket használunk zero negatív hatással vannak környezetünkre.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

The Circle Chronicles – Vadonatúj hajpakolás

InfoPont

SminkLabor – Téli bőrápolás

Bala

Ébreszd fel az arcod!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben