InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomTrend

Csomagolásmentes boltot ajánlunk Neked

Egyre népszerűbbek azok az üzletek, ahol csomagolásmentesen, saját edényekbe, kimérve tudsz vásárolni. Népszerűségük oka, hogy mind a saját háztartásod, mind a környezeted tehermentesíthető. Azzal, hogy kevesebb hulladékot termelsz nagyobb teret tudsz létrehozni magad körül, így sokkal felszabadultabbnak érezheted magad.
Budapesten például a Ligeti Bolt (1132 Budapest, Kresz Géza u. 21.) úttörőnek számít ebben a kategóriában. Az üzletben adalékanyag, tartósítószer és csomagolásmentes élelmiszerekre bukkanhatsz, ezzel ösztönözve arra, hogy csökkentsd a hulladékot, kerüld a pazarlást, fogyassz jó minőségű ételt. A polcokon például megtalálható a nádcukor, a termelői méz, a parajdi só, a világos – és teljes kiőrlésű búzaliszt, mandula, kesudió, lekvár. Rengeteg sok finomság, hazai termék közül válogathatsz kedvedre.

Ha készen állsz arra, hogy részese legyél a környezettudatos vásárlási kultúrának vagy akkor is, ha már benne vagy a zero waste életstílusban, fogd a saját tárolóid és irány a Ligeti Bolt!

További részletek a boltról: http://csomagolasmentes.hu/

Fotók: csomagolasmentes.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

WonderLAB – Május

Bala

WonderLab – Március

Bala

Budapesti Programajánló – november

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben