InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Ha jön a baba!

Mi másról eshetne szó májusban, mint az édesanyákról. Az élet egyik legcsodálatosabb szakasza, mikor egy nőből édesanya lesz. Ugyanakkor ez az időszak sok szempontból emberpróbáló is. A várandósság időszaka tele izgalommal, várakozással, aggódással, vagy akár félelemmel.

A virágterápia lágyan, természetesen segíti a várakozás időszakát, elhozva a kismamának a lelki egyensúlyt és harmóniát, amely a születendő kisbabára is jótékony hatással van. Az egyik legtökéletesebb összetett esszencia, amit szívből ajánlok:

Terhesség – DEVA 10. összetett esszencia – Ha jön a baba

És, hogy miben segít a várandósság idején?

Az érzelmi kiegyensúlyozottság, elfogadás, öröm, bizalom, női kreativitás, támogatottság, nőiség és anyaság harmóniája, érzelmi stresszoldás, anya-gyermek érzelmi kapcsolat kialakulásában. Fizikai és érzelmi téren is segíti a várandós nőt: kiegyensúlyozza az érzelmeket és megszünteti a fizikai feszültségeket. Segít legyőzni az ideges stresszt és a túlérzékenységet. Megerősíti a kapcsolatot a születendő gyermekkel. Életre kelti az anyai érzéseket és fokozza az anyaszereppel kapcsolatos önbizalmat.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható

Várandósságra való felkészülés alatt mindkét partnernek; szüléskor és szülés után; túlérzékenység, önbizalomhiány, korábbi vetélések miatti félelem, nyugtalanság, érzelmi és fizikai feszültségek feloldására; azoknak, akik a várandóssággal járó testi változások miatt csúnyának érzik magukat; akinek a szakmai karrier és a családanyaság összehangolása belső konfliktust okoz.

Ami a készítmény külön érdekessége, hogy egy időben használhatja a kismama és a kispapa a várandósság ideje alatt, a megváltozott élethelyzet elfogadására, az ezzel járó érzelmek harmonizálására, és a hamarosan érkező kisbabára való ráhangolódásra.

Összetétel: azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat:
Rózsaszín cickafark (Achillea millefolium),
Tök (Cucurbita pepo),
Gránátalmafa (Punica granatum),
Görögdinnye (Citrullus vulgaris)
és Hársfa (Tilia platyphyllos).

Rendeld meg a Terhesség összetett esszenciát a www.viragterapeuta.hu oldalon


Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
www.viragterapeuta.hu
mentalhigientanacsadas@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
www.viragterapeuta.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A virágterápia hatékony segítség kedvenceinknek!

Glück Viktória

Stresszkezelés Virágterápiával

Bala

Bátorság virágai azoknak, akiket félelmek gyötörnek

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben