InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Ha jön a baba!

Mi másról eshetne szó májusban, mint az édesanyákról. Az élet egyik legcsodálatosabb szakasza, mikor egy nőből édesanya lesz. Ugyanakkor ez az időszak sok szempontból emberpróbáló is. A várandósság időszaka tele izgalommal, várakozással, aggódással, vagy akár félelemmel.

A virágterápia lágyan, természetesen segíti a várakozás időszakát, elhozva a kismamának a lelki egyensúlyt és harmóniát, amely a születendő kisbabára is jótékony hatással van. Az egyik legtökéletesebb összetett esszencia, amit szívből ajánlok:

Terhesség – DEVA 10. összetett esszencia – Ha jön a baba

És, hogy miben segít a várandósság idején?

Az érzelmi kiegyensúlyozottság, elfogadás, öröm, bizalom, női kreativitás, támogatottság, nőiség és anyaság harmóniája, érzelmi stresszoldás, anya-gyermek érzelmi kapcsolat kialakulásában. Fizikai és érzelmi téren is segíti a várandós nőt: kiegyensúlyozza az érzelmeket és megszünteti a fizikai feszültségeket. Segít legyőzni az ideges stresszt és a túlérzékenységet. Megerősíti a kapcsolatot a születendő gyermekkel. Életre kelti az anyai érzéseket és fokozza az anyaszereppel kapcsolatos önbizalmat.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható

Várandósságra való felkészülés alatt mindkét partnernek; szüléskor és szülés után; túlérzékenység, önbizalomhiány, korábbi vetélések miatti félelem, nyugtalanság, érzelmi és fizikai feszültségek feloldására; azoknak, akik a várandóssággal járó testi változások miatt csúnyának érzik magukat; akinek a szakmai karrier és a családanyaság összehangolása belső konfliktust okoz.

Ami a készítmény külön érdekessége, hogy egy időben használhatja a kismama és a kispapa a várandósság ideje alatt, a megváltozott élethelyzet elfogadására, az ezzel járó érzelmek harmonizálására, és a hamarosan érkező kisbabára való ráhangolódásra.

Összetétel: azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat:
Rózsaszín cickafark (Achillea millefolium),
Tök (Cucurbita pepo),
Gránátalmafa (Punica granatum),
Görögdinnye (Citrullus vulgaris)
és Hársfa (Tilia platyphyllos).

Rendeld meg a Terhesség összetett esszenciát a www.viragterapeuta.hu oldalon


Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
www.viragterapeuta.hu
bachviragterapeuta@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
www.viragterapeuta.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Másokért való aggodalom – Egyensúlytalanság típusa: Ha mindent irányítani akarunk

Glück Viktória

Játék a virágterápiás Elsősegély cseppért!

Szabó Ildikó

A stressz 6+1 jele

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben