InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Gondosan válogatott parfümolajok Budapesten

Egy jól megválasztott illat tökéletesen kifejezheti karakterünket. Vannak, akik évekig használják ugyanazt a parfümöt, mások pedig akár évszakonként mást, és mást fújnak magukra. Ebben a hónapban egy hazai parfüm-manufaktúrát szeretnék bemutatni és ajánlani.

A SUPERZ. Parfüm alapítója Szerencsés Szabolcs, aki 2014-ben ismerte meg és mélyedt el üzleti vállalkozásai kapcsán a török parfümolajok varázslatos világában.

2017-ben két évre Törökországba költözött, ahol nem csupán a török illatok univerzumában merült el, hanem a párizsi, a londoni, a dubai, és az egyiptomi parfümgyárakkal is felvette a kapcsolatot. A parfümiparba fektetett tapasztalataival 2021-ben megalapította márkáját SUPERZ.parfüm néven, és saját gyártósort alakított ki Budapesten. A SUPERZ. Budapest bemutatótermében immáron több mint 30 féle parfüm és parfümolaj tesztelhető kivételes parlamenti és dunaparti kilátás mellett.

A SUPERZ. parfümolajok hosszú hónapokig tartó tesztelése, és selejtezése után születtek meg azok az illatok, amik ma a termékpaletta oszlopos tagjaivá váltak.

Szabolcs fő célkitűzése, hogy olyan terméket hozzon létre, ami az európai szabványok szerint a legtisztább hordozóanyagokkal főként naturális alapanyagokból készülnek, biztosítva ezzel a vásárlóit arról, hogy minőségi, egyedi és kivételes tartóssággal rendelkező illatokat viselhessenek.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a parfümolajgyártó partnercégüknél az illatok tökéletesítésén több mint
20 parfümőr és vegyészmérnök dolgozik.

A márka alapító termékei 100% parfümolajok, amelyek gondosan válogatott és a legmagasabb minőségű és naturális alapanyagokból készülnek. Az egyes illatok, több mint 70 összetevő tökéletes arányának kombinációjából születnek meg, melyeket egyenként tesztelnek több hónapon keresztül, hogy egyediségükkel, és tartósságukkal a SUPERZ. brand zászlója alá kerülhessenek.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Az elmúlt 50 év legjobb magyar filmjei Garami Gábor szemén keresztül

InfoPont

A legfinomabb fagyi a Balatonon: Eszterházy Epercsoda Levendulával

Glück Viktória

A Garami ajánlja: tanulni soha nem késő

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben