InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

aGarami ajánlja

Kupovits Barbara Kyra Táncpedagógus, Táncos-Koreográfus és Nőiségfejlesztő tréner :

Ha megtudtad álmodni, meg is tudod tenni!

Van egy mondás amit nagyon szeretek és jól fejezi ki a zene és a tánc kötődését az élethez és az álmokhoz. Kezdj el táncolni most és a zene majd megérkezik. Ezért is ajánlom Kupovits Barbara Kyra-t aki Táncpedagógus, Táncos-Koreográfus és Nőiségfejlesztő tréner és a mai korban egyre nagyobb szükség vanna arra , hogy a nőiség erősödjön a világunkban.

Volt egy álmom, már egészen Kislány korom óta szerettem volna valami maradandót alkotni, ami akkor is működik, ha nem közvetlenül vagyok a része.

“A zene, a tánc képes összekötni embereket, érzéseket, életeket, világokat, hovatartozás nélkül. Ebben rejlik ereje. Olyan közös nyelv, amely kapcsolatot teremt a zene világán keresztül, s így a legtöbbet képes adni az embereknek, az élet szeretetét. Aki a Tánc világába belekóstol, sosem lesz egyedül, s hamar magával ragadja a szenvedély tüze.”

Több, mint 20 éve vagyok Táncos, 16 éve Táncoktató, 10 éve foglalkozom esküvői táncoktatással is.
A Tánc szeretete adta azt a semmihez sem hasonlítható érzést, amivel megvalósulhatott az álmom, és ami a mai napig kitölti az életemet, táncosként, oktatóként, trénerként, hogy segítsem a Nőket kiteljesedni, és elkísérni ezen a csodálatos úton, amíg szükségük van rám.
A rohamosan változó világban a Nők úgy érzem, hogy elfelejtik megélni a Nőiességüket és ezért a Férfiak is elfelejtik, hogy hogyan is legyenek vagy maradjanak Férfiak mellettünk. Ez egy olyan körforgás, ami odáig vezetett, hogy kapcsolatainkban nem lehetünk Önmagunk, felborultak a nemi szerepek és kialakult egy versenyhelyzet a Nők és a Férfiak között, melyben sokan boldogtalanok.
Mivel Nő vagyok és fontosnak tartom Nőiségem megélését, melyben a munkám közel 16 éve segít, hiszen nők között töltöm a mindennapjaim nagy részét, ezért akarva-akaratlanul is szembesültem olyan problémákkal, amiket a későbbiekben saját életemben is megtapasztaltam.
Tanulmányaim során közel kerültem a Pszichológiához, Szociológiához, Egészségneveléshez és a Női lélek különleges világához, mely arra ösztönzött, hogy megosszam tapasztalataimat, tudásomat azokkal, akik erre nyitottak és elinduljunk Együtt a Női Harmónia felé!
Magam is tanulok, fejlesztem a tudásomat, bővítem az eszköztáramat, hogy minél közelebb kerülhessek ahhoz a titokzatos világhoz, mely minden Nőnek a sajátja, számomra ez egy életre szóló hivatás.

Úgy érzem, megtaláltam az ehhez szükséges tudásnak a forrását, és szakmai továbbképzésem jelenlegi állomása, hogy Life Coach-nak tanulok.

“A világnak semmi másra nincs szüksége, mint példákra, olyan emberekre, akik az álmaik szerint tudnak élni, és képesek harcolni az elképzeléseikért.” (Paulo Coelho)

Az Én álmom egy olyan Világ megteremtése, melyben a Nők újra megélik Nőiségük minden pillanatát, kortól és személyiségtől függetlenül, hiszen mindannyian egyediek és különlegesek vagyunk, csak meg kell tanulnunk sugározni magunkból!

Szívügyem a NŐI HARMÓNIA – Testben, Lélekben és Szellemben, azaz a Boldogság teljes megélése minden szinten, igazi Nőként!

Mindig hittem, hogy a Nők hatalmas erőkkel bírnak, mert a Lélek, a Szeretet és az Odaadás vágya bennük van és ezek nagy energiák. Az Élet csodáját hordozzák önmagukban és ha megtanulnak egymással jól működni, ha elfogadják és támogatják egymást, sőt még tapasztalatokat is cserélnek, tanulnak egymástól, akkor azt gondolom, megteremtődhet az a HARMÓNIA, amire a mai Világnak nagy szüksége van!
Ha mi Nők, igazi, Boldog és Harmonikus Nőkké válunk, akkor minden kapcsolódásunkban ezt az energiát adjuk majd tovább. Akkor lesz a Családunk, a Barátaink, a környezetünk és Szívünk választottja is igazán Boldog és Kiegyensúlyozott mellettünk.

„Szeresd magad, hogy mások is szerethessenek.”

Mit jelent számomra a Tánc?
A Tánc számomra a Lelkem kifejezése az emberek felé.
Fontosnak tartom, hogy aki táncokkal foglalkozik vagy tanítja is, az elgondolkodjon ezen a kérdésen, hiszen ezt fogja továbbítani a tanítványai felé is, azt az érzést, amit neki ad a Tánc!
Úgy gondolom, a Tánc egy életforma , melyben talán soha nem érezheti úgy az ember, hogy már nincsen mit tanulnia. Én is a mai napig folyamatosan képzem magam és törekszem arra, hogy új táncokat ismerjek meg, sajátítsak el, mely gazdagítja a személyiségem és teljesebbé teszi az életem.

A Tánc felszabadít!
A zenén, ritmusokon, hangulatokon keresztül éljük meg mindennapjaink pozitív vagy negatív hatásait, táncolás közben letörhetjük gátlásaink falait és kiadhatunk magunkból minden érzést.

„A tánc a lélek rejtett nyelve.”
(Martha Graham)

További információk:
www.kyradance.com

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Száguld a Funky Train – új lemezt készített a Garami Funky Staff

InfoPont

Tudod mi az a Trita Csokoládé?

Glück Viktória

Különleges keleti világú örmény színjátszás

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben