Életmód
Gondold újra magad!
  • 2020. augusztus 14.

A karanténban töltött idő sok mindenre rávilágíthatott az életünkben. Én a legtöbb embertől azt hallottam, hogy hiányzik nekik a családdal, barátokkal, szeretteikkel töltött idő és a természet. Nos, ez például
jó alapul szolgál, hogy tudjuk, mire szeretnénk több
időt fordítani békeidőben.

Most itt a lehetőség, hogy újragondoljuk az életünket az elmúlt hónapok tanulsága alapján. Mi az, amin változtatni szeretnél az életedben? Van-e olyan dolog, amit el szerettél volna kezdeni, de halogattad? A mostani újrakezdés egy remek alkalom, hogy számot vessünk azzal, hogy merre is szeretnénk tovább haladni az életünkben. Az ehhez szükséges tudás, információ megtalálható az interneten. Kapcsolati hálónkat bővíthetjük és új ismerősökre tehetünk szert, akár tematikus programokon való részvétel során vagy Facebook csoportokban való aktivitással.

Gondold át, hogy ki szeretnél lenni, ha mondjuk egy szuperhős alteregót készítenél magadnak. Ahogyan Clark Kent időnként Szupermenné változott vagy ahogyan Thomas Andersonból Neo lett a Mátrixban, úgy te is végig gondolhatod, hogy kivé szeretnél válni az által, hogy milyen tulajdonságokat és személyiségjegyeket erősítesz magadban.

Ez egy remek lehetőség arra, hogy elindulj az áloméleted megvalósításának útján. Ezzel az újjászületéssel egy sokkal kiteljesedettebb és önazonosabb verzióddá válhatsz. Ezzel pedig nem csak magadnak, de a világnak is tettél egy szívességet.

Tóth Gábor
A Tudatos Fiatalok Közössége alapítója
A változás velünk kezdődik

Facebook/TudatosFiatalokKozossege


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba: