Balaton
A legjobb balatoni strandbüfék
  • 2020. július 6.

A Konyhám
@Balatonfenyves, Balaton part utca 8.
Facebook/akonyham

A standbüféktől teljesen szokatlan módon reggel kilenctől reggelit is adnak, házilag sütött croissant, reggeli burger és rengeteg más finomság.

Egy hely, amely szeretné megmutatni egy strandbüfé szerethetőbb színvonalasabb arcát a nyaralóknak!
Egy hely ahol a mottó, “ha fontos hogy mit eszel”!
Egy hely ahol mindig kapsz egy kedves szót!
Egy hely vegáknak és vegánoknak!
Egy hely mindenkinek!
Egy hely ahová el kell jönnöd!


Kalóz Strandbisztró
@Balatonudvari, Fövenyes strand
Facebook/kalozbufe

“Strandbüfé 2.0”, vagy strandbisztró. Néha büfésebb, máskor bisztrósabb. Nincs hekk és lángos, de van Harcsa&Krumpli, – ami az ‘Év Balatoni Strandétele’ volt -, kézműves burgerek, töltött lepények, saláták, egészséges, tradicionális és innovatív ételek, balatoni borok, sörök, szörpök. Sok környékbeli termelővel dolgoznak együtt, akikkel együtt találgatják, ízlelgetik, kísérletezik, hogyan lehet a strandon is valami jót, valami mást, gasztronómiai élményt adni. Fedett térrel és chill terasszal, kötetlen, laza hangulatban várnak szeretettel strandolni, ebédelni, vacsorázni.


Jóbarátok Halsütöde
@Balatonalmádi, Budatava Strand
Facebook/jobaratokhalsutod

Ha jó sült halat szeretnél enni, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnod Balatonalmádiba. A strand is kiváló, és a Jóbarátok Halsütöde egyike azon kevés strandbüféknek, amelyek egész évben a halak szerelmeseit szolgálják ki. A szolgáltatás különösen barátságos, és az ételek isteniek. A sült keszeg és a halleves kipróbálása kötelező. Az ár-érték arány is rendben van.


Olvass bele a magazinunkba is: