InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Ez meg mi?- Ó, Semmi Extra!

A streetfood ételek kedvelői már évek óta ismerhetik a Móricz Zsigmond körtéren nyílt Semmi Extra névre keresztelt teraszos éttermet. Ugyan az, hogy az újhullámos konyha már a budai oldalon is elérhető, nem nagy felfedezés, mégis úgy éreztük, muszáj ejtenünk pár szót a streetfood helyek környékbéli élvonalasáról.

Az étterem ugyanis telis-tele van nagyon pozitív meglepetésekkel: az, hogy házilag készült olaszos tésztákat, hamburgereket és wrapeket, tortillát, quesadillát is találhatunk itt, szinte alapfogalom. A hétköznapi menük változatosak, ízletesek és egészségesek, a házi bucival és marhapogácsával ellátott hamburgereket pedig menüben coleslaw salátával és sült krumplival is kérheted. Ezen felül itt megvalósul a vendéglátás gyöngyszeme: ott jártunkkor, mindig nagyon kedves és jól képzett pincérek forogtak körülöttünk, de nem ám amolyan zavaró üzemmódban, hanem pont annyira, amennyire az még jólesik az embernek.

A modern, pubra emlékeztető dizájn elemek és a barátságos kiszolgálás mellett pedig a Semmi Extra kutyabarát hely is, így mindig jár pár darab „jutifalat” és víz a négylábúaknak. Az étteremben a gyerekekről sem feledkeztek meg, hiszen külön sarok várja a kicsiket helyes kis székekkel, kirakósokkal és építőkockákkal. A Semmi Extra „extraságát” a felsoroltakon kívül az adja, hogy bárkinek és bármekkorára szabott pénztárcával rendelkező rétegnek megéri ide ellátogatni: jöhetsz sörözni a haverokkal, romantikázni a pároddal, de egy négytagú családnak is bőven jut minden jóból.

Minket megvettek! Csak ajánlani tudjuk!

Semmi Extra

1111, Budapest Bartók Béla út 62-64.

+36 1 209 0305

www.semmiextra.hu

www.facebook.com/semmiextrabartok

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Budapest terraces

Bala

Csak a Mentes Tavaszi Vásár

Zalai Mariann

Látogass el Európa egyik legszebb vásárára! – Ma nyílik a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben