InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódKiemelt tartalomUtazó

Egyesítsük erőinket!- 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó

2017. június 11.

Nem számít, hosszú, vagy rövid a táv, ha többen szövetkeznek a kilométerek eltüntetésére, akkor minden sikerülhet! A futni vágyók összegyűjthetik csapattagjaikat a munkahelyről, a családból vagy éppen a baráti körből, hogy június 11-én felkerekedjenek és nekivágjanak a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltónak!  A maratonon mindenki megtalálhatja a számára ideális távot: a 21,097 km-es és 42,195 km-es szakaszokból lehet válogatnia a csapatoknak, illetve arra is lehetőség van, hogy a nevezők egyénileg teljesítsék a félmaratont. Azoknak, akiknek csupán egy kis átmozgatásra lenne szükségük, a szervezők a minimaraton váltóval kedveskednek.

A csapatformálás már önmagában kimeríthetetlen szórakozás-forrás, így jókedvvel és közösen vághatnak neki a nevezők a feladatnak! Mivel a váltók jól szervezett csapatmunkát igényelnek, ajánlatos együtt készülni, hiszen a közös edzés összekovácsolja a bandát és növeli az esélyeket. Újdonság az, hogy a maratonváltón debütáló csapat 2-6 főből is állhat. Az esemény továbbá kitűnő lehetőség arra is, hogy vállalatok nevezzenek a Fut a cég versenybe, tovább építve a csapatszellemet a dolgozóik körében!

Egy Mindenkiért, Mindenki Egyért!

Bővebb információ és nevezés:

www.futanet.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Miért és hogyan érdemes a szabadban sportolni?

Glück Viktória

5+1 nyári sport az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek

Glück Viktória

POP-UP park: sportolj Budapest oázisában!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben