InfoPont Ajánló Magazin
AjánlóInfoPont

Családi filmek, animációs játszóház, plakátlapozás és régi idők moziszalagjai: Csupamozi gyereknap a Puskinban!

Izgalmas lesz a május 29-e a Puskin moziban, mert először szerveznek a filmszínház rejtelmeibe beavató tematikus családi programot artmoziban. Ezen a napon minden a mozi szeretetéről szól: gyerek- és ifjúsági filmeket vetítenek; animációs játszóházba és mozitörténeti körsétára lehet benevezni; archív moziplakátokat lapozhatnak a látogatók; gépészeik segítségével időutazhatnak a régi mozis formátumok (Super8 / 16mm / 35mm) múltjába – és távmozis vetítésekkel is erősítik a Csupamozis kínálatot. Hogy azoknak is adjanak valamit gyereknapra, akik személyesen nem tudnak velük lenni.

Várnak mindenkit, a kicsiktől a tizenéveseken át a fiatal felnőttekig – és persze a szülőket, nagyszülőket, akik reményeik szerint nem csak kísérőként érzik majd magukat remekül!

Az összes program 1 karszalaggal látogatható! (Kivéve A hattyúk tava balettelőadást, ami külön helyáras: 3500 Ft) Karszalagok a Puskin mozi pénztárában 1000 Ft-os áron kaphatók! A Távmozi belépő ára: 990 Ft

A Csupamozi gyereknap (Cinema Open Day) az Európai Unió támogatásával valósul meg az Interconnecting Cinema nevű projekt keretében, melyben 5 ország (Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Románia) 5 artmozija (Puskin mozi, Kino Pod Baranami, Kino Aero, Kino Úsmev, Cinema ARTA) vesz részt.

Részletes program >> puskinmozi.hu/programok/csupamozi-gyereknap-puskinban

Távmozis program >> film.artmozi.hu/csupamozi-gyereknap

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Minifesztivállal tér vissza a Budapest Parkba a Margaret Island

Glück Viktória

A Budapest Parkban idén október közepéig tart az indián nyár

Glück Viktória

Gondolatok nem csak gyereknapra

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben