InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomUtazó

A legkülönlegesebb adventi vásárok a Háromkirályok ajánlásával

Idén is rengeteg karácsonyi vásár közül válogathatunk országosan és a fővárost is beleértve. A Háromkirályok adtak nekünk egy kis fülest, hogy melyek azok a flódnitól, bio élelmiszerektől, kézműves csecsebecséktől hemzsegő vásárok, melyek a tradicionális karácsonyi ételeken és ajándéktárgyakon túl plusz élményt csempésznek az ünnepi shoppingolásba.

 

#nagyonzenés #családoknakis #mesebeli

Pécs, 2017. 11. 28-12. 21.

Háromkirályok ünnepi sör csapolása, karácsonyi swing dalok, gimnazista gitárműsor a pécsi Városháza erkélyéről, jótékonysági Mikulás kocogás és még sorolhatnánk! Pécsett igazán kitesznek magukért, ha az ünnepekről van szó. A gyönyörűen kivilágított főtéren egymást érik a gyermek, kulturális, művészi és gasztro programok. Plusz érdekességként a város diákjai többféle muzsikával szolgálnak a nagyérdeműnek: december 13-án a Sopianae Rézfúvós együttesét hallgathatjuk, 21-én Gospel kórus lép fel a város elismert művészeti vezetőivel, klarinétozó, fuvolázó és hegedűn játszó gyermekek játékához kortyolgathatjuk a kézműves forralt borokat. A III. Fürdőruhás Jótékonysági Mikulás Kocogáson való részvételeddel pedig az Eurakvilo Gyermekonkologiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítványt támogathatod! Megéri Pécsnek indulni!

 

#jótékonykodó #értékteremtő #közösségi

Badacsonytomaj, 2017. 12. 03-24.

Badacsonytomajon különleges és egyben lélekmelengető hagyományokat kötnek a karácsonyi vásárhoz. Kedves hagyomány ugyanis több éve a főtéri jótékonysági adventi vásár. A hamisíthatatlan karácsonyi hangulat, a különleges szentmise, a különféle kreatív bemutatók, az imádkozás és együtténeklés összekovácsolja advent időszakában a térség lakosságát, s egyben remek alkalmat ad a jótékonykodásra. Továbbá a város huszonegyedik alkalommal rendezi meg az Idősek Karácsonya nevű ünnepélyt, amelyre ezúttal mintegy nyolcszáz városbelinek küldenek meghívót, aki betöltötte a 60. életévét. Ezen a napon köszönti a városvezetés a település legidősebb férfi illetve nő lakosát, valamint a legidősebb házaspárt. Nagyon közösségi!

 

#gasztropiknikelős #vitorlásversenyezős #vízpartivásáros

Balatonlelle, 2017.12. 02-03.

Egy fecske nem csinál nyarat!- felkiáltással idén a Balatonnál tesznek arról, hogy ne csak nyári üdülőparadicsomként nézzünk hőn szeretett tavunkra: idén első alkalommal rendezik meg a balatonlellei BL YachtClub&Apartments-ben az Adventi Gasztropikniket. Az egész napos élőzene mellett megkóstolhatjuk a tó északi és déli oldaláról érkező éttermek, borászatok, cukrászdák, pálinka és sörfőzők házias kínálatát. A Balaton vidék legkiemelkedőbb borászatain, éttermein túl, 30-féle kézműves árus, s gyermek játszóház várja a látogatókat. Ami viszont abszolút egyedivé teszi a balatoni adventi vásárt, az a II. Mikulás Regatta vitorlásverseny, s a felállított műjégpálya, ahol tökéletesíthetjük korcsolya tudásunkat, vagy éppen csetlés-botlásainkat. Kiemelten különleges!

 

#mindenmentes #tudatosünneplős #forradalmi

Budapest, 2017. 12. 09-10.

A reformélelmiszerek szerelmesei egyre nagyobb teret kapnak ahhoz, hogy folyamatosan kövessék az étkezési trendeket, a beszállítókkal beszélgessenek és extra konyhai praktikumokat tanulhassanak el. Idén egy kalap alá vették az összes kisebb mindenmentes karácsonyi vásárt és gyúrtak belőle egy átfogóbb, hatalmas kínálatot felvonultató rendezvényt. A piacoláson mindent egy helyen beszerezhetsz, megvásárolhatsz, így nem kell bejárnod az egész várost, hogy mindent megvegyél az ünnepekre. Egyenesen a forgalmazóval és a készítővel beszélgethetsz és tanácsot is kérhetsz. Mi még? Különféle, tematikusan felépülő előadásokon és kerekasztal diskurzusokban vehetsz részt. Rengeteg szakértő workshopokkal is készül: karácsonyi ételek elkészítése, itt lesz Steiner Kristóf, Hevesi Tamás, Posta Reni, Kovács Áron és még sokan mások. A belépés díjmentes! Nagyon bijó!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Hullámok – Feledi Project

InfoPont

VII. Indoor Sörfesztivál – Gasztronómiai sörünnep Budapest szívében

Glück Viktória

A kávézás rejtelmei I.

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben