Hasznos
Budapesti Programok
  • 2019. április 5.

Varázslatos Világűr – Csillagközi Kaland

Március 30. – április 26.
Vajdahunyad vár, Városliget

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek. Korosztályi ajánlás: 6–99 éves korig.

Entering the spectacular exhibition, visitors start off with an imaginary space trip, where they can be part of a galactic adventure to test their knowledge and courage. Age rating: 6 to 99 years of age.


Kontakt X Szimply April Fools’ Day staff swap!

Április 1.
Szimply / Kontakt

Április 1. Bolondok Napja alkalmából a Szimply és a Kontakt csapatai egy napra felcserélődnek és baristáink főznek majd, míg szakácsaink és felszolgálóink készítik a kávékat. Várunk szeretettel, ha te is szeretnéd látni, hogyan gyöngyözik a homloka lányainknak és srácainknak, ha ismeretlen feladatok elé állnak. A csere napján becsületkasszával működünk. A Szimply speciális étlappal készül, míg a Kontakt a jól megszokott lehetőségeket és minőséget kínálja majd.

We are warmly inviting you for our April fools’ day event where the teams of Szimply and Kontakt will swap their duty. The cooks are brewing and the baristas are chopping the veggies for you. We are waiting You with a special menu at Szimply and our regular drinks at Kontakt. There’ll be no fixed prices, You pay what you want.


Otthonteremtési kiállítási csokor

Április 3-7.
CONSTRUMA 2019 Hungexpo

A CONSTRUMA az építőipar hazai csúcsrendezvényére. Minden alkalommal több száz kiállítóval, 45-50.000 látogatóval, 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel az ágazat újdonságait.

The CONSTRUMA exhibition  is the top event of construction industry in Hungary.. Presents the novelties of the industry with hundreds of exhibitors and 45-50,000 visitors  every time.


Budapesti Tavaszi Fesztivál

Április 5-22.

Az április 5. és 22. között megrendezésre kerülő 39. Budapesti Tavaszi Fesztivál változatos összművészeti műsorral várja az érdeklődőket. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is. A fesztivál különlegességét fokozza, hogy a legjobb magyar előadók mellett igazi világsztárok lépnek majd fel, több helyszínen zajlanak majd az események: a Müpa és Zeneakadémia mellett az Erkel Színház, az Uránia Nemzeti Filmszínház, a Pesti Vigadó és Várkert Bazár, a Budapest Music Center, az Akvárium Klub, valamint az A38 Hajó, továbbá a fővárosi színházak és kulturális intézmények, múzeumok is kiemelt programhelyszínek lesznek.

The 39th Budapest Spring Festival, between 5–22 April, awaits visitors with a programme that involves many of the arts, with events in classical music, opera, jazz, world music, dance, contemporary circus, theatre and the visual arts. With the best Hungarian performers and real world stars.


Oldtimer Show 2019

Április 4-7.
Magyar Vasúttörténeti Park

A Magyar Vasúttörténeti Park-ban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása a budapesti Oldtimer Show. 100 évnél is idősebb motorok, fakerekű autók, traktorok, buszok és teherautók. 500 db veterán jármű kerül bemutatásra! Minden típusból csak 1-1db látható, a fellelhető legszebb példány.

More than 100 years old engines, bogie cars, tractors, buses and trucks. 500 veteran vehicles are presented! Only 1-1pcs of each type can be seen, the most beautiful is found.


PONT Fesztivál

Április 13-14.
Várkert Bazár

A PONT Fesztivál ismét Budapestre hozza a világ csodáit és 2019-ben idén is színes programokat kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A magyar és a mediterrán térség húsvéthoz köthető szokásai, szakrális népi hagyományai vonulnak fel.

The PONT Festival brings the wonders of the world to Budapest again and in 2019, it offers colorful programs for children and adults alike. The traditions and sacred folk traditions of the Hungarian and the Mediterranean region are related to Easter.


Csak a mentes – tavaszi vásár

Április 14-15.
Duna Palota

Tavasszal ismét megrendezésre kerül a Csak a Mentes Vásár! Ezuttal a Duna Palotában a Zrinyi utca 5 szám alatt. Lesznek glutén,- laktóz,- cukormentes, bio, paleo és vegán termékek, és lesznek olyanok is, amik mindenmentesek! Helyet kapnak nálunk natúr-, és bio kozmetikumok és minden ami nem hiányozhat egy egészséges vásárból sem.

At the Danube Palace under number 5 Zrinyi Street. There will be gluten, lactose, sugar-free, bio, paleo, and vegan products, and there will be ones that are all free! There are natural and organic cosmetics and everything you can’t miss in a healthy fair.


Baba Expo

Április 28
Hungexpo

Szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek mellett lehetőséget adunk a kismamáknak is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket. Több, mint Baba-Expo.

Trade fair provide new and used clothes, toys etc. Free play houses for those arriving with a small child . More than Baba-Expo.


happy wheels