InfoPont
Budapesti Programajánló – november
  • 2020. november 6.

Ultra Color Aréna

NOV. 7.

Magyar Vasúttörténeti Park

Az UV Color Party Hungary a WORLD IS MINE -al összefog, hogy szintet lépjenek Veletek: Hosszú várakozás után újra megrendezésre kerül egy Csarnokos #gigarendezvény a Fővárosban. 20 méteres Nagyszínpad, soha nem látott, csak erre az alkalomra épített UV-látványdekoráció. Az ország kedvenc fellépői… és persze Ti, akikkel már több, mint 2 éve #színezik be a budapesti éjszakát az UV PARTY-kon.

UV Color Party Hungary is teaming up with WORLD IS MINE to take you on a par with you: After a long wait, a Hall # cigar event will be held again in the Capital.


5. Európai Art Mozi Nap

NOV. 8.

Budapesti Art mozik

Idén is lesz Európai Art Mozi Nap a kontinenst több száz művészmozijában, ugyanazon napon. Az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége (CICAE) és az Europa Cinemas kezdeményezésére, immár ötödik alkalommal megrendezett nemzetközi esemény célja, hogy felhívja a figyelmet az európai filmművészet sokszínűségére és a művészmozi, mint kulturális és közösségi tér fontosságára. Ezen a napon a résztvevő mozik, fesztiváldíjas filmkülönlegességek premier előtti vetítésével várják a közönséget – természetesen a jelenlegi helyzethez igazodva, fokozott odafigyeléssel az egészségvédelemre. A hazai programsorozat az Art-Mozi Egyesület szervezésében valósul meg.

This year, too, there will be European Art Cinema Day in the continent’s hundreds of artist cinemas on the same day.


17. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál

NOV. 10-22.

Online esemény

A Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő dokumentumfilm fesztiválja. Célja, hogy kreatív platformot biztosítson a különböző emberi jogi ügyekről folyó párbeszédnek, valamint hozzájáruljon a médiatudatosság és a kritikai gondolkodás fejlődéséhez. Egyedülálló filmkínálat és elismert filmesek által vezetett szakmai programok teszik lehetővé, hogy a hazai dokumentumfilmesek nemzetközi kontextusban mutatkozzanak be.

The Version International Human Rights Documentary Film Festival is Hungary’s largest documentary film festival.


Ponty Show Online 2020.
Virtuális Horgász Kiállítás és Vásár

NOV. 13-15.

Online esemény

A 2020-as PONTYSHOW ÁTKÖLTÖZIK AZ ONLINE TÉRBE. Ezúttal a neten hozzák össze a kiállítókat és a látogatókat, kapcsolják élőben a helyszíneket, horgásznak, bemutatnak, tomboláznak, akcióznak és száguldanak keresztül-kasul az országban. Hogy miről szólt a PontyShow az elmúlt bő évtizedben? Az újdonságokról, az ajándékokról, a meglepetésekről, a folyamatos fejlődésről és persze a jutányos árakról, valamint a kiállítók és látogatók találkozásáról.

The 2020 PONTYSHOW WILL BE TRANSFERRED TO THE ONLINE SPACE. This time, they bring together exhibitors and visitors online, connect venues live, fish, show, rampage, take action and race across the country.


Virág Judit Galéria Aukció

NOV. 17.

Budapest

2. Háború utáni és Kortárs művek aukciója. A galéria évente három aukciót rendez, ahol a korlátozott tételszám és a szigorú válogatás biztosítja a színvonalas anyagot és a pergő ritmusú árveréseket. Reprezentatív kiállítótermeikben tematikus, exkluzív kiállításokvárják ingyenesen a látogatókat, gyűjtőket.

Auction of Post-War and Contemporary Works. The gallery holds three auctions a year, where a limited number of lots and rigorous selection ensure quality material and snappy rhythm auctions.


PlayIT Show

NOV. 21-22.

Hungexpo

2020 is rendkívül izgalmas év lesz a gaming világában, a PlayIT pedig ismét a lehető legtöbb feledhetetlen élményt sűríti egy napba gamereknek, a tech és a geek kultúra rajongóinak. A legmenőbb játékok, a legismertebb videósok, a legújabb technológiák ismét csak rátok várnak majd! A PlayIT Show korhatár nélkül, bárki számára látogatható!

2020 will also be an extremely exciting year in the world of gaming, and PlayIT will once again bring together as many unforgettable experiences as possible in one day for gamers, fans of tech and geek culture.


Olvass bele a magazinunkba is: