InfoPont Ajánló Magazin
ajánló 2InfoPontKiemelt tartalomManóUtazó

Számos programmal várja Kajla idén nyáron a gyerekeket, családokat

Kajla 2021-ben sem unatkozik. Júliustól érdemes keresni az új Kajla kalandokat, melyek országszerte színvonalas programlehetőségeket és élményeket kínálnak a kisgyermekes családok számára. A programok során az élmények mellett temérdek tudással és ismerettel gazdagodhat az egész család.

Június 16-tól augusztus 31-ig ismét díjmentesen utazhatnak a gyerekek

Már június 16 óta díjmentesen utazhatnak a gyerekek kék színű Kajla útlevelükkel és diákigazolványukkal a MÁV és a GYSEV vonatain, a Volán buszokon, valamint a BAHART és a MAHART-Passnave egyes hajóin. A minden évben nagy sikernek örvendő lehetőség részletei a kajla.hu oldalon és a társaságok honlapján olvashatók. Idén újdonság az ingyenes KajlaBalaton24 jegy, mely a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek számára érhető el.

Azok a gyerekek, akik nem találják útlevelüket, a kajla.hu/utlevel oldalon igényelhetnek újat.

Ismét elérhetők a Kajla képeslapok országszerte, számos helyszínen

A Magyar Posta közreműködésével a gyerekek idén júliustól ismét díjmentesen küldhetnek képeslapokat, ráadásul a lehetőség idén egészen december 31-ig él. A képeslapokat a gyerekek Kajla útlevelük felmutatásával szerezhetik be a kajla.hu oldalon megjelölt helyszíneken: országszerte számos Tourinform irodában és több pecsételőponton.

Kastélyok és várak látogatásával nemesi címet szerezhetnek a gyerekek

Kajla hazánk várainak és kastélyainak bemutatására egy különleges játékkal készült a gyerekeknek. Apródokként látogathatnak el a programhoz csatlakozott várakba és kastélyokba, ahol egy megbízólevelet kapnak. A rajta szereplő feladatot teljesítve – megfelelő számú egyedi pecsétet összegyűjtve – apródból a magyar várak és kastélyok hárompecsétes kisnemesévé válhatnak, és egyedi, névvel ellátott oklevélben részesülnek.

Budapesti kalandok várják a gyerekeket, az izgalmas rejtvényfüzeteket a Tourinform Irodákban lehet beszerezni

2021-ben Kajla igazán különleges élménnyel várja Budapestre a családokat. A főváros legizgalmasabb és talán legszebb útvonalait járhatják be a gyerekek, miközben rejtélyes feladványokat oldanak meg. A helyszínek között van a Budai Vár, a Városliget, a Bazilika és Országház környéke, a Víziváros, valamint az Erzsébet híd- és a Gellért tér környéke. Az útvonalakon a családok egy-egy küldetést teljesítenek. A küldetések a múltban valóban megtörtént eseményekre épülnek. Így a környék múltját és jelenét, Budapest nevezetességeit játékosan, szórakozva ismerhetik meg a gyerekek és persze a szülők egyaránt.

A 6 útvonal 2 kötetben jelenik meg, összesen 40 ezer példányban, melyeket a Tourinform Irodákban szerezhetnek be az érdeklődők ingyenesen szintén júliustól.

A küldetéseket Dávid Ádám meseíró teszi még érdekesebbé a gyerekek számára.

Idén nyártól már 40 izgalmas és családbarát Kajla kör várja a látogatókat

Idén nyártól már 40 Kajla körre látogathatnak a családok. Az első 20 Kajla kör nagy sikernek örvendett. A Kajla körök munkatársai arról számoltak be, hogy a 2020-as nyári kampány hatására a helyszíneken nagyságrendi látogatószám-növekedés történt.

Az új ajánlatok természetesen mind családbarát helyszínek az ország valamennyi területéről. A Kajla köröknek kisebb gyermekekkel is érdemes nekivágni, számukra is csodás élményeket tartogatnak az útvonalak. Az új helyszíneken látogatóközpontok, lombkoronasétányok, arborétumok és számos más élmény vár a kirándulókra.

A 40 Kajla kört bemutató kiadvány júniustól érhető el a
Tourinform irodákban, illetve egyéb Kajla pecsételő pontokra 50 ezer példányban, ahonnan az érdeklődők ingyenesen magukkal vihetik. A Kajla körök ajánlatai a kajla.hu-n is elérhetők.

A járványügyi helyzetre tekintettel a Kajla körökön Kajla pecséteket gyűjthetnek a gyerekek Kajla útlevelükbe. A Kajla karikák gyűjtését a fertőzés veszély miatt elhagyjuk, kizárólag az érintés mentes megoldást részesítjük előnyben. Az összegyűjtött pecsétekért a diákokra további meglepetések várnak majd a Kajla.hu-n.

Hol vagy, Kajla? – Rajzfilmsorozat indult Kajlával

A gyerekek közkedvelt turisztikai kabalafigurája, Kajla idén nyáron az M2 csatornán látható egy 10 részes animációs rajzfilm sorozatban.

A sorozat főszereplője Kajla és a Csuda család. Az egyes epizódokban a család felfedezi Magyarország különböző nevezetességeit, helyszíneit, ahol a gyerekek Kajlának és kedvenc teniszlabdájának, Tötyinek köszönhetően mindig izgalmas kalandokba keverednek. Az egyes epizódokban az adott helyszínekhez kötődő szereplők tudásukkal, erényeikkel, kedvességükkel, megjelenésükkel, és az eltévedt gyerekek kézenfogásával olyasmiket is meg tudnak mutatni, amit nélkülük nem láthatnának sem a Csuda család tagjai, sem a nézők.

Az epizódok helyszínei: Aggtelek, Eger, Gemenc, Esztergom, Balatonboglár, Gyula, Tisza-tó, Gödöllő, Hollókő, Sopron.

infoneked.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Hétvégén újra vár a POOL&BEER a Vitukiban!

InfoPont

Budapesti Programok

Zalai Mariann

Ha már hetedik hónap… 7 nyomós indok, hogy imádd a júliust!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben