InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

BEAR™ 2 – az arcfelvarrás és a botox igazi alternatívája

Újdonság a FOREO-tól: a BEAR™ 2 klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncokat és javítja a bőr feszességét, már egy hét alatt.

A FOREO, a világ vezető skin-tech márkája három évvel ezelőtt a BEAR™ készülékkel forradalmasította a mikroáramos technológián alapuló arckezeléseket. A márka most emelte a tétet és bemutatta a világ legerősebb mikroáramú készülékét – a BEAR™ 2-t, amely a világon egyedülállóan négyfajta mikroárammal rendelkezik. A BEAR™ 2 erős mikroáram-technológiája az arc és a nyak 69 izmának feszesítésére és tonizálására szolgál.

Miért a BEAR™ 2?

Sok különböző mikroáramú készülék található a piacon, de kialakításuk különbözhet: a BEAR™ 2 biztonságos, fájdalommentes és a non-invazív kezelést kínál, valódi alternatívája az arcfelvarrásnak és a botoxnak. A FOREO tudományos eredmények alapján kifejlesztett anti-aging készüléke tonizálja a bőrt, megemeli és kontúrossá teszi az arcéleket.

A BEAR™ 2 négyféle forradalmi mikroárammal rendelkezik: Advanced Microcurrent™, Lifting Microcurrent™, Tapping Microcurrent™ és Sculpting Microcurrent™, amelyek mindegyike különböző előnyöket nyújt az arckezelés során. A FOREO ikonikus terméke ezenkívül (más mikroáramú termékkel ellentétben) T-Sonic™ masszázzsal és Anti-Shock System™ rendszerrel is rendelkezik, és egy feltöltéssel akár 300 percig használható, valamint 100%-ban vízálló!

A készülékbe beépített mikroáram kisfeszültségű elektromos áramot bocsát ki, amely sejtszinten tükrözi a szervezetben lévő elektromos áramot, így segít finomítani és kontúrozni a bőrt. A mikroáramos technológia történetében a készülék használata során először van lehetőség kiválasztani a mikroáram típusát, majd a masszázs mintázatát, ami a szalonkezelésekhez képest még élénkítőbb hatású eredményt ígér!

A BEAR™ 2 bevezetése nyomán a FOREO frissíti a svéd arcemelő rutinját is; bemutatja a kifejezetten mikroáramú készülékeihez fejlesztett, szuperhatékony SUPERCHARGED™ szérum 2.0-át, amely klinikailag bizonyítottan jelentősen növeli a szervezetben az 1-es típusú kollagéntermelést.

És az eredmények…

A FOREO vallja, hogy a hosszan tartó, teljesen fájdalommentes és non-invazív anti-aging eredményeké a jövő. A BEAR 2 klinikailag bizonyítottan jelentősen csökkenti a mély ráncokat, a finom vonalakat, valamint javítja a bőr feszességét és rugalmasságát mindössze 1 hét alatt, az invazív kozmetikai eljárásokkal járó esetleges komplikációk nélkül, ragyogón feszes és egészséges bőrt eredményezve!

A FOREO BEAR™ 2 mikroáramos arcfeszesítő készülékét keresd a Notino webshopjában!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben