InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódKiemelt tartalom

Bátorság virágai azoknak, akiket félelmek gyötörnek

Amikor nehéz életeseményekkel vagy változásokkal kell szembenézni, természetes, hogy félelem van benned. A virágterápia segítségével legyőzheted a különböző eredetű félelmeket, és megakadályozhatod, hogy azok irányítsák az életedet. Mutatom is milyen virágok tudnak segíteni.

Angyalgyökér
Támogatás. Azoknak, akik magukat elszigeteltnek és magukra hagyottnak érzik. Segít megbirkózni az ismeretlennel. Ez a legjobb esszencia a kritikus helyzetekben, és ha maga az élet forog kockán. Megerősíti az életbe vetett hitet, valamint erőt és erkölcsi tartást ad a bizonytalan jövővel szemben.

Borzas kúpvirág
Önmagunk elfojtott aspektusaira való ráébredés. Azoknak, akik félnek mélyen önmagukba nézni és ellenállnak minden változásnak. Elősegíti a rejtett érzelmek megértését, kiváltképp, ha az értelem a személyiség bizonyos vonásait elfojtja vagy tagadja.

Fokhagyma
Félelmektől való megszabadulás, ellenállás. A félős, nyugtalan vagy könnyen befolyásolható egyéneknek ajánlott. Azoknak, akiket a nyugtalanság megbénít, és kiszívja az energiáikat.

Orbáncfű
Védelem, belső erő. Megkönnyíti az érzékeny, nyugtalanul alvó és sötétségtől félő gyermek elalvását. Erőt ad és védelmet nyújt a túl nyitott vagy sérülékeny egyéneknek.

Ragadós maszkvirág
Szexuális félelmektől való megszabadulás. Megszünteti a szexualitással és intimitással kapcsolatos zavarokat. Kiegyensúlyozza a szexuális és az azzal összefüggő energiákat. Összehangolja a szerelmet és a szexualitást, valamint rávilágít az élet valamennyi aspektusának szentségére. Akkor használjuk, ha a szerelem nem képes megnyilvánulni a szexualitásban.

Skarlát maszkvirág
Intenzív érzelmek alóli felszabadulás. A kolerikus és agresszív egyéneknek. Segítség azoknak, akik elfojtják a haragjukat vagy az agresszivitásukat, mert tartanak attól, hogy elveszíthetik az önuralmukat, illetve attól, hogy a környezetük elutasítja magatartásukat. Lehetővé teszi a személyek közötti hatalmi és kolerikus helyzetek megoldását. Felszabadítja a vitalitást a harag vagy neheztelés bénító hatása alól.

Napi virágos videókért keress a TikTok-on, @viragterapeuta néven!

Csepprendelés a bachviragterapeuta@gmail.com címen.
Ha szeretnéd alkalmazni a virágesszenciákat, lehetőséged van online alapozó és haladó felhasználói tanfolyamokon tanulni. A kurzusokról érdeklődj elérhetőségeimen!
www.bachviragterapeuta5.webnode.hu


Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
www.viragterapeuta.hu
mentalhigientanacsadas@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
www.viragterapeuta.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Amikor úgy érzed, túl sebezhetó vagy

Glück Viktória

Ha jön a baba!

Glück Viktória

Hogyan segít az iskolakezdésben a virágterápia? – Autonómia, önállóság virágai

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben