InfoPont Ajánló Magazin
Balaton

Balatoni Programajánló – Szeptember

Szept. 11-13.
Szüreti Napok – Tihany


Hatalmas érdeklődés kíséri a tihanyi szüreti rendezvényt. Vasárnap a huszárokkal ékesített, csikósokkal tarkított menet végigvonul Tihany utcáin, kíséri őket a tihanyi asszonykórus rezesbandával kiegészülve. A pénteki utcabállal kezdődő, vasárnap esti bállal záruló ingyenes rendezvényen bőségesen lesz program gyereknek, felnőttek, borivóknak és mustkedvelőknek egyaránt.


Szept. 12-19.
Ars Sacra Fesztivál – Tihany-Szántód komp


A 2007-ben útjára indított Ars Sacra Fesztivál célja, hogy a mai kor embere értékes művészeti eseményeken találkozzon a hagyományos európai egyházzenével. A kulturális intézmények, múzeumok, művelődési házak, színházak, templomok, művészettörténészek, képzőművészek és zenészek, a művészet eszközeivel mutatják be a szakralitás időtálló értékeit.

Szept 12. 18:30 – Balatonszabadi
Imi, mondj egy verset! – Csuja Imre önálló estje

Szept 15. 19:00 – Balatonkiliti
Bilák Karolina orgona-, Bernáth-Kersák Edina ének- és Bernát Balázs oboaművész koncertje

Szept 19. 19:00 – Balatonalmádi
Sole fide – Pitti Katalin koncertje


Szept. 17.
Bagossy Brothers Company – Tihany-Szántód komp


Szeptember 17-én, csütörtökön 18:30-tól a Bagossy Brothers Company ad koncertet a Tihany és Szántód között közlekedő kompon, ahol a zene mellett a Balaton esti panorámáját is élvezhetjük.


OKT. 3.
Káli Feszt Köveskál – Veszprém


Idén debütál a Káli Feszt, ami fontos ügy mellé állva
öko- és környezetbarát fesztiválként hirdeti magát október 3-ára szombatra. Az eseményt a Káli-medencébe, egészen pontosan Köveskálra tervezik.
A szervezők fő célja, hogy a helyi népszokásokat és a tájat is megismertessék a nagyközönséggel, akár gyalogosan, biciklivel vagy éppen autóval.

Programok:
vezetett (például gyógynövénytúrák, virág- és faültetéssport, játék, környezettudatos előadások, zene, tánc, bor és szörpkóstolók (helyi termelők)


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Idén végre VeszprémFest!

Glück Viktória

Számos programmal várja Kajla idén nyáron a gyerekeket, családokat

Glück Viktória

Itt a teljes program: magyar sztárokat jelent be a VeszprémFest

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben