InfoPont Ajánló Magazin
Balaton

Jó hírünk van a tenisz rajongóknak

Balatoni nyaralásunk alkalmával sem kell lemondanunk kedvenc sportunkról. Siófok-Sóstón a Match-Point Tenisz Klub nem csupán felújított teniszpályáival várja a teniszezni vágyókat, hanem szállás lehetőséggel és éttermi szolgáltatással is. Kiváncsiak voltunk, hogyan készültek fel az idei szezonra.

Budapesten már 25 éve üzemeltetnek sikeresen teniszpályákat. Hogyan jött az ötlet, hogy Balaton felé terjeszkedjenek?

A tulajdonosok közül nyáron többen Siófokon töltik az idejük többségét és szinte minden nap teniszeznek. Egy téli baráti beszélgetés alkalmával merült fel, hogy a Hotel Négy Évszak pályáinak fekvése és környezete miatt mindig sok teniszkedvelőt vonzott, sőt a Match-Point Klub is szervezett táborokat régebben, erre a pályára.

Ezzel a gondolattal vágtunk bele, hogy az elkövetkező években a Marczibányi téri tapasztalatok alapján, megpróbálunk Siófok- Sóstón is minőségi pályákat kialakítani és létrehozni a Match-Point családias klub hangulatát, kiegészítve egyéb szolgáltatásokkal.

Miért érdemes ellátogatni a Match- Point étterembe, mitől más, mint a többi környékbeli étterem?

Az éttermünk, a már hat éves tapasztalattal rendelkező Víztükör étterem csapatával, annak hagyományait megőrizve, de a szolgáltatásait az új kihívásokhoz igazítva indul. Szeretnénk továbbvinni az emlékezetes rendezvényeket, az alkalmankénti zenés estéket, az egyéb nagy sportrendezvényekhez kapcsolódást, gyerekprogramokat és koncerteket.

Megtartjuk a Víztükör napi menüt is az a la cart étlap mellett, és folytatni kívánjuk a nagyon sikeres barbecue esteket.

Vállaljuk rendezvények lebonyolítását is.

A Match-Point méltán híres a teniszsportot kedvelők között. Milyen újdonságokkal és szolgáltatásokkal várják az idei szezonban a sportolni vágyókat?

Teljesen újjáépítettük a pályákat, vonalakat, kerítést, locsoló rendszert, hálókat úgy, ahogyan egy tökéletesen megépített pályán minden apróságnak lennie kell.

Szeretnénk egy olyan családias clubot létrehozni:

  • ahol színvonalas pályákon lehet teniszezni
  • ahol van lehetőség amatőr vagy versenyszintű oktatásra, sporttáborozásra
  • ahol amatőr versenyek zajlanak
  • ahol nem csak a teniszező jön el szívesen, hozhatja
  • a családját is, mert egy baráti társaságba jön
  • ahol a sportolási lehetőségen kívül
  • színvonalas ételekkel, italokkal, alkalmanként zenés vacsorával, kulturális rendezvényekkel, gyerekprogramokkal várják
  • ahol a szállás is megoldott
  • és ahol rossz idő esetén zárt csarnokban is van lehetőség teniszezni.

Match-Point Siófok- Sóstó

Siófok-Sóstó, Bél Mátyás utca 33. (Hotel Négy Évszak)

+36 30 428 52 80

Facebook: Matchpointsiofoksosto
Instagram: matchpoint_siofoksosto


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Karácsony előtti nyüzsgés Badacsonyon

Glück Viktória

2023-ban újra ZamJam Zamárdiban!

Glück Viktória

Legyen tél vagy nyár a Renegade Hotel téged vár!

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben