InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

Anima Sound System, DJ Cadik, Zséka 2021. 06. 25. / Filmio Fröccsterasz / Veszprém Óváros tér

Az Anima Sound System zenekar a Gipsy Sound Clash című albumának 20 éves évfordulója alkalmából különleges koncertturnéra indul. Ennek első állomása Veszprémben, a  Magyar Mozgókép Fesztivál keretein belül lesz. 

A koncerten a magyar és a roma népdalkincs csodája előtt tiszteleg a zenekar. Az ikonikus album dalai mellett, a műsorban olyan emblematikus Anima slágerek is felcsendülnek majd, mint a 68, Good Luck Boy, Crossroads, Csángó, Csinálj gyereket vagy a Tedd a napfényt be a számba. Az évforduló apropóján egy új dallal is megörvendeztetik a rajongókat, melyet Kovács Antal (Romano Drom) és Törőcsik Franciska színésznő közreműködésével készítenek.

Vendégfellépő Zséka, a nagykoncert után Dj Cadik játszik.

Esemény: https://www.facebook.com/events/194521945779044/

A koncert ingyenesen látogatható, de a belépéshez fesztiválregisztráció és védettségi igazolvány szükséges. További információ: https://mozgokepfesztival.hu/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Színházzal és zenével gyógyít a V. Lélektől-lélekig Fesztivál

Glück Viktória

Fran Palermo Akusztik, DJ Infragandhi, Kellene kis kert 2021. 06. 26. / Filmio Fröccsterasz / Veszprém Óváros tér

Szabó Ildikó

MobilBalaton – Forgass telefonnal!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben