InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

„Az életmódváltás apró lépésekkel kezdődik!”

Meglepő, de a TikTokon nagy népszerűségnek örvendő Gazdag Vivien a saját bevallása szerint sosem volt kimondottan sportos típus. Először egy kötelezően választható, egyetemi órán ismerkedett meg a jógával. Akkor még eszébe sem jutott, hogy ez mennyi változást hoz majd az életébe. 3 éve, már jógaoktatóként költözött Budapestre, mostanra pedig 65 ezren követik TikTokon jógás videóit és életmódváltó tippjeit. Vivi szerint a változásra bárki képes, de csak fokozatosan szabad belevágni!

A yoga_byVivie oldal kezelője korábban egy szállodában dolgozott, de mindig is érezte, hogy ez nem az ő útja. A jógának Siófokon adott második esélyt, egy stresszesebb egyetemi félév során ment el egy helyi, vegyes korosztályú csoportba, és nagyon megtetszett neki. Mindig is olyan foglalkozást álmodott magának, amiben ő is jól érzi magát, de másokon is segíthet. Amikor a jógaoktató képzésre rábukkant, rögtön érezte, hogy ez egy jel, ezért azonnal bele is vágott.

„Hozzám a dinamikus jóga áll közelebb, mára már úgy érzem, kiforrt a saját stílusom, amiben a leginkább át tudom adni önmagam és erre nagyon büszke vagyok! Eleinte csak a barátnőimnek tartottam foglalkozásokat, de már akkor is rengeteg pozitív megerősítést kaptam. A jóga mentálisan és fizikálisan is rengeteget ad az embernek és nagyon örülök, hogy egyre több embernek segíthetek a stresszmentesebb élet felé elindulni!” – árulta el.

A TikTok-ot eleinte poénnak tartotta, de aztán arra gondolt, értékközvetítésre is használhatná. Ekkor jöttek az edukatív tartalmak, az életmódváltásra ösztönző videók. Mára közel 65 ezren követik tartalmait, amelyben többek között a jóga és a mozgás jótékony hatásairól, a helyes légzéstechnikáról, egészséges ételreceptekről és edzéstechnikákról beszél, jó példát állítva ezzel mindannyiunknak.

Vivi vallja, az életmódváltás nem radikális változtatásokkal, hanem egészen apró lépésekkel kezdődik. Ha szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben, de nem tudod, merre indulj, íme 5 tanács:

  1. Figyelj oda a víz-és vitaminbeviteledre!
  2.   A megfelelő alvás is nagyon fontos, főleg, ha szeretnél változtatni az életmódodon!
  3. Próbáld ki az ételek egészségesebb alternatíváit, adj esélyt nekik! Ne vond meg magadtól a kedvenceidet, de kísérletezz bátran az olaj vagy cukor nélkül készített harapnivalókkal! Ehhez nagy segítség, egy jó minőségű airfryer.
  4. Figyelj oda a tested jelzéseire, tudja, hogy mire van szükséged!
  5. Fontos a mozgás, főleg, ha ülőmunkát végzel: egy kis sportot mindig igyekezz beiktatni a napodba, ez mentálisan is rengeteget jelent!

Vivi online és offline jógaórákat is tart, és cégekhez is ellátogat. Újabban rooftop-alkalmakat is szervez, és bárhol is legyen, arra mindig figyel, hogy egészséges nassolnivalót kínáljon a résztvevőknek.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben