InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Álmodj rózsaszín popcornt – a Cinema City elhozza Neked Valentin napra!

Épphogy csak elkezdődött a jalapeno-lime ízesítésű zöld nachos sikersztorija, a Cinema City – Valentin nap alkalmából – máris újabb ínycsiklandó ízőrülettel vár mindenkit, legyen szó barátokról, párokról vagy a mozi szerelmeseiről.

A mozilánc február 14-e szerdától –a készlet erejéig –napokon át rózsaszín popcornnal édesíti meg a filmnézés közös örömét, és egyúttal arra is felhívja a figyelmet, hogy a mozi nem válogat, mindenkit összehoz: legyen az páros vagy éppen „páratlan”.

A mozizás a covid után is az egyik legnépszerűbb szórakozási forma maradt, emellett a kultúránk elengedhetetlen része. Éppen ezért a vállalatnak kiemelten fontos, hogy a nézők visszajelzéseit figyelembe véve nyújtson még teljesebb filmélményt. A hatalmas vászon örök varázsa, a lehető legjobb minőségben átélhető képi és hanghatások, amelyek megmozgatják a nézőket, érzelmeket váltanak ki belőlük és néhány órára kiszakítják őket a hétköznapokból. De egy társasági program is, ami tökéletes választásnak bizonyulhat, ha gyors, mégis hosszabb távon ható feltöltődésre vágyunk. Talán ennek is köszönhető, hogy a Valentin napi programok toplistáján előkelő helyet foglal el a mozi.

Az élményt persze nem csupán a helyszín, a filmválasztás is nagyban meghatározza, a 2024-es Bálint napi „néznivalók” kínálata pedig meglehetősen változatos. A romantika sokféle árnyalatát megtaláljuk a palettán: lesz „csipkelődős” screwball komédia, ilyen az Imádlak utálni; „kémes-menekülős”, azaz az Argylle: a szuperkém; „halálian romantikus”, vagyis a Liza Frankenstein. Aki komolyabb hangvételű mozimágiának vetné alá magát, az megtalálhatja a számítását az Elvis és felesége legendás szerelmét feldolgozó Priscilla-ban, vagy egy kiadós  Dűne Első rész-újrázásban, amely felkészít az év moziszenzációjaként érkező második fejezetre.

Az idei ünnep más lesz, mint a többi: a fontos hangulatépítő összetevők, köztük a Cinema City által kínált epres ízesítésű popcorn rózsaszín csavart visznek a Valentin napi filmezés élményébe. Emellett a mozilánc külön meglepetés-ajánlattal is készül a szivecskeimádó szerelmespároknak és mindenkinek, aki szereti: a menü két üdítőt, egy nagy ízesített popcornt és egy Milka szíves pralinét tartalmaz majd.

Nincs más hátra, mint kényelmesen elhelyezkedni a bársonyos székeken, és együtt átélni a különleges film- és ízkalandokat.

###

A Cinema Cityről

A több mint 25 éves múltra visszatekintő Cinema City mozihálózat, a CineWorld Group tagjaként Európa második legnagyobb multiplex üzemeltetője. A Cinema City Csepel volt az első multiplex, amelyet a vállalat ezen a néven a kelet-közép-európai régióban nyitott. Azóta több vidéki, majd budapesti bevásárlóközpont multiplexének üzemeltetése is a cég nevéhez fűződik. A Cinema City-lánc népszerű budapesti tagja többek közt a Cinema City Westend, ahol 2013-ban Európában elsőként nyílt meg a 4DX négydimenziós moziterem, melyet később a győri és a debreceni 4DX követett. A hálózat égisze alá tartozik a Cinema City Aréna is, amely hatalmas befogadóképességével, Magyarországon egyedülálló IMAX mozi-termével, valamint a 270 fokos filmélményt, biztosító ScreenX termével egyedülálló az országban. Szintén az Arénában indult, de azóta a Cinema City Mammut részét is képezi a bőrfotelekkel felszerelt, korlátlan étel- és italszolgáltatást nyújtó Saeco VIP. A Cinema City, magasan fejlett infrastrukúrájának és komplex szolgáltatásának köszönhetően Magyarország vezető multiplex mozilánca.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben