InfoPont Ajánló Magazin
Hasznos

aGarami ajánlja – Új kezdeményezés: becsületkasszás frissítőpontok sportolóknak

A tavasz érkeztével ismét egyre többen sportolnak, kirándulnak a szabadban. Ezért is ajánlom ebben a hónapban a YellowRabbit kezdeményezését.

Mi is ez pontosan?

Egy triatlonos házaspár kitalálta, hogy segíteni szeretné a szabadban sportolókat, kirándulókat és első lépésként elmondásuk szerint fapados frissítőpontokat helyeztek ki mindenkinek, aki a szabadban sportol.

Ennek talán azok örülnek a leginkább, akik:

  • futnak / bringáznak / túráznak
  • nincs lehetőségük otthonról frissítőt ,
  • snacket magukkal vinni a mozgáshoz
  • nem akarnak hazáig várni a frissítéssel
  • vagy ha éppen nincs semmilyen fizetőeszköz, mégis fogyasztanának valamit.

A szabadtéri sportolók regenerációjához szükséges frissítőket (pl. víz, iso ital, müzli szelet, sótabletta) helyeztek ki dobozokban, meghatározott pontokon és a dobozokból gyorsan, kötöttségek nélkül vételezhetnek termékeket – amit online a helyszínen,
vagy akár aznap később, otthonról is kényelmesen ki lehet fizetni.

A dobozokat rendszeresen újratöltik, a keletkezett hulladékot összegyűjtik.

Ahogy Ők mondják:

A megoldás fejlesztésében mindig csak a következő lépésre koncentrálunk. Van számos elképzelésünk, de a kőbe vésett távlati tervektől tartózkodunk, mert a kibontakozó, valódi igényekre szeretnénk figyelni. Ketten kezdtünk egyetlen műanyag doboz kihelyezésével, most az ország több pontján valósítunk meg frissítőpontokat egyedi formákban. Nagy élmény, hogy sok segíteni akaró csatlakozik hozzánk a tervezésben és a megvalósításban is.

Amin jelenleg nagy erőkkel dolgozunk, az a dobozok időjárás-állósága és védelme, és becsületkassza online változatának kidolgozása.

Miután túl vagyunk az igények alapvető tesztelésén, a termékválaszték fejlesztésével fogunk intenzívebben foglalkozni, kiemelten figyelve a környezettudatosság témájára.

www.yellowrabbit.hu


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

6 kirándulóhely, ahová el kell menned idén ősszel

InfoPont

Nemzetközi összefogás a zenével

Bala

Irány a természet!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben