Életmód
aGarami ajánlja: Golfozás a városban
  • 2021. szeptember 20.

A golfozással kapcsolatban rengeteg tévhit volt a fejemben, egészen addig, amíg ki nem próbáltam. Kicsit úgy gondoltam rá, mint sokan a JAZZ zenére, ami elsőre nekem is „idegen” volt. Fiatal koromban még csak popzenét hallgattam, majd ahogy felnőttem és egyre kifinomultabb lett a zenei ízlésem, akkor kezdtem megszeretni a hangzását. Azt hiszem hasonló a helyzet a golfozással kapcsolatban is.

Nemrégiben egy gyönyörű budapesti golfpályát próbálhattam ki, ezért is ajánlom ebben a hónapban:
A Continental Citygolf Club egy Európában is egyedülálló, 9 szakaszos citygolf pálya, gyakorló- és oktatóközpont, valamint prémium rendezvényhelyszín Budapest szívében. A teljes értékű driving range kiváló gyakorlási lehetőséget biztosít kezdők és haladók számára, emellett a játékosok profi oktatók segítségével egyéni és csoportos órák keretein belül tudják elsajátítani a golfozás alapjait.

A 23 hektáros zöld pázsittal borított terület idilli hangulatával páratlan helyszín a sportolni vágyóknak és a rendezvényekre érkezőknek egyaránt. A személyre szabott szolgáltatásoknak köszönhetően különleges élményt nyújtanak minden vendég számára, a város közelsége miatt könnyen megközelíthető, mesebeli környezetben.


Tökéletes választás esküvők, családi napok, céges összejövetelek, csapatépítők alkalmával a belvárosban, mégis lenyűgöző zöldövezetben. A beépített technológiával felszerelt és természetes napfénnyel ellátott rendezvénytermek igazán egyedi hangulatot biztosítanak minden résztvevő számára. A modern, letisztult kialakítás, faltól falig ablakok és a kapcsolódó terasz különleges környezetet és hangulatot kölcsönöznek a térnek.
Legyen szó céges megbeszélésről, gálavacsoráról vagy akár csapatépítőről, Birdie rendezvényhelyszín minőségi vendéglátással és szakképzett munkaerővel vár minden vendéget. Birdie Garden a golfozók számára fenntartott pihenőhely, mely egész évben várja a kikapcsolódni vágyókat minőségi vendéglátással, illetve a nyári szezonban friss grill ételekkel.
A Continental Citygolf Club kiválóan alkalmas a mindennapi golfozásra, emellett közkedvelt társasági és kiváló üzleti találkozóhely, ahol a vendégek megtapasztalhatják az igazi klubéletérzést. Az autóval érkező vendégek számára 64 parkolóhely áll rendelkezésre. Szeretettel várják a sportágra kíváncsi érdeklődőket, a kezdőket és a haladó játékosokat is, akik valódi klubéletre vágynak

A zöld pázsittal borított terület tökéletes a szabadtéri
esküvői szertartáshoz, a kreatív fotózáshoz, a vacsorához és a felejthetetlen mulatsághoz is. A csodálatos helyszínen kívül folyamatos támogatást nyújtanak a szervezésben, hogy az a bizonyos „nagy nap” igazán felejthetetlen legyen, annak minden pillanatával. Itt minden adott, hogy tökéletesen megvalósuljanak a legkülönlegesebb elképzelések is.

További információk :
Continental Citygolf Club
H-1037 Budapest, Perényi út 6.
recepcio@continentalgolf.hu
Tel: +36 20 275 5547

Olvass bele magazinunkba is: