InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Adományozz sörrel!

Manapság egyre több cég dobja piacra saját, közösségi „termékét”. Azt, hogy adományozni trendi-e, vagy sem, döntse el mindenki maga, de abban meg kell, hogy egyezzünk: felettébb jó érzés hasznosnak érezni magunkat és tudni, hogy valami nagyobb kivitelű jótettnek vagyunk a részesei.

Nem volt ez másként a SHARE, a jótékony ser indulásakor sem: az alapító tagok a mainstream média által preferált, sok minőségtelen és haszonhajhászó árucikk láttán valami merőben eredeti lépésre szánták el magukat. Minden egyes SHARE kézműves sörükkel a magyar civil szervezeteket, alapítványokat hivatottak támogatni. Az éppen aktuális egyesületnek akkor lesz elutalva az összeg, amint a sörökből szerzett profit eléri a 100.000 forintot. De a jótékonykodás itt még nem ér véget: az alkoholos és alkoholmentes, handmade sörök forgalmazásával foglalkozó vállalkozás az adományozott összegek dupláját folyamatosan az alkoholizmus és függőségek leküzdésén fáradozó szervezeteknek juttatja el!

 

Van még valami, amitől ténylegesen „hűha” faktort kap a történet, ez pedig nem más, minthogy a SHARE, a jótékony sör oldalán végig tudjuk követni, eddig mely szervezek és milyen kategóriában lettek megsegítve.

A söröket beszerezhetjük az egész országban, nem csupán Budapesten, de Debrecenben, Pécsett, Kaposváron és Encsen is. További pozitívum, hogy nem csak magánszemélyeknek, de cégeknek is lehetőségük van arra, hogy rendeljenek a nedűkből: különféle összeállított csomagok megvásárlásával nyílik lehetőségük a jótékonykodásra.

Te is jobb ízzel innád a SHARE, a jótékonyser söreit, mint bárki másét?

 

A söröket országszerte árusító helyek listájáért és bővebb információkért böngéssz a www.jotekonyser.hu–n!

 

 

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben