Hasznos
Adományozz! Gondolj azokra, akiket szívesen támogatnál!
  • 2020. május 5.

Május 20-áig rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1+ 1% százalékáról. A támogatott szervezetek számára óriási segítséget jelentenek ezek az adóforintok, miközben nekünk csak pár percünkbe kerül a rendelkezés.
Jobb Veled a Világ Alapítvány

Adószám: 18295225-2-42

A Boldogságóra program a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épített élménypedagógiai módszertan, melynek hatékonyságát az ELTE PPK empirikus kutatásokkal igazolta.
A program fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke, szakmai tanácsadója prof. Dr. Oláh Attila, a program megálmodója Bagdi Bella. A program mind a tanárok, mind a gyermekek lelki jóllétével foglalkozik, sőt a szülők bevonására is lehetőséget nyújt! Jó kiegészítője lehet az óvodai vagy iskolai munkának, hiszen segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a hagyományos tudásmegosztást és az életben szükséges személyes és szociális kompetenciák fejlesztését összhangba hozza. A programban jelenleg 100.000 gyerek és közel 7000 pedagógus vesz részt és több mint 1300 oktatási intézmény rendelkezik a Boldog Óvoda vagy Boldog Iskola címmel.


UNICEF Magyarország

Adószám: 18212718-2-42

Az UNICEF a világ egyik legnagyobb humanitárius szervezeteként a koronavírus ellen és a vészhelyzet hatásaival szemben is harcol mindenhol, így Magyarországon is. Azokért a rászoruló gyerekekért dolgozunk, akiket a mostani krízis is a legfájdalmasabban érint. Ők sokszor senki másra nem számíthatnak. Magyar programjaink hátrányos helyzetű gyerekeket segítenek, harcolunk a bántalmazás és a gyerekkereskedelem ellen, dolgozunk a gyermekjogokért. Ez a munka a válság miatt a jövőben még fontosabb lesz. Mi tudunk segíteni, de ehhez Rád is szükség van. Kérjük támogasd adód 1%-val az UNICEF Magyarország hazai programjait! A hátrányos helyzetű gyerekeknek nagy szükségük van a segítségre.


Salva Vita Alapítvány

Adószám: 18057409-2-42

A Salva Vita Alapítvány Magyarországon úttörőként kezdett el fogyatékos embereket támogatni abban, hogy munkát találjanak. 1993 óta folyamatosan dolgozunk azon, hogy fogyatékos embertársaink minél önállóbb és teljesebb életet élhessenek, beleértve az önálló lakhatást és munkavállalást. Hiszünk benne, hogy a személyes találkozások, egymás megismerése és a közös élmények képesek a leghatékonyabban ledönteni az emberek közötti falakat, ezért ennek szellemében alakítjuk programjainkat. Kérjük támogassa Alapítványunkat, hogy segíthessünk fogyatékos ügyfeleinknek megtalálni és megőrizni a munkájukat.


WWF Magyarország

Adószám: 18226814-2-42

A WWF a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete, amely több, mint 100 országban tevékenykedik. Az alapítvány küldetése egy olyan jövő megteremtése, amelyben az emberiség és a természet harmóniában él egymással. A WWF Magyarország a nemzetközi szervezet részeként, de önálló civil szervezetként működik. Tevékenysége négy fő területre terjed ki: folyóink és vizes élőhelyeink védelme, a természetes erdők megóvása, az éghajlatváltozás elleni küzdelem és őshonos nagyragadozóink védelme. Emellett nagy figyelmet fordítanak a fenntarthatóság és környezettudatosság eszméjének terjesztésére.

 


Együtt az Autistákért Alapítvány

Adószám: 18745964-2-41

Az Együtt az Autistákért Alapítvány célja, hogy egy olyan világot teremtsen, amelyben az autisták a legjobb önmagukká válhatnak. Segítsd munkájukat, mert az autistáknak már 1% is nagy különbség lehet! Magyarországon megközelítőleg az adófizetők 50%-a nem rendelkezik jövedelemadója 1+1%-áról. Idén semmiképp se hagyd bent az 1%-odat! Kérünk, hogy támogasd az autistákat és az Együtt az Autistákért Alapítványt célkitűzéseinek megvalósulásában!
Mert jövedelemadótok 1%-át mind-mind az első autista Mintaház – Fejlesztő és Módszertani Központ létrehozására fordítjuk.


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba: