InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalom

Adományozz! Gondolj azokra, akiket szívesen támogatnál!

Május 20-áig rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1+ 1% százalékáról. A támogatott szervezetek számára óriási segítséget jelentenek ezek az adóforintok, miközben nekünk csak pár percünkbe kerül a rendelkezés.
Greenpeace Magyarország Egyesület

Adószámunk: 18178883-1-42

A Greenpeace független nemzetközi környezetvédő szervezet, mely látványosan, bátran, és mindig erőszakmentesen hívja fel a figyelmet a globális környezeti problémákra – és azok megoldásaira. Aktívan cselekszik a pozitív változások kivívásáért, egy élhető és békés jövő érdekében – az Északi-sarkvidéktől az óceánokon át az őserdőkig, valamint az éghajlati válság enyhítésétől a veszélyes vegyszerek használatának megszüntetéséig. Teljes mértékben függetlenek vagyunk a politikai és kereskedelmi érdekektől. Sem cégektől, sem kormányoktól nem fogadunk el semmilyen anyagi támogatást. Kizárólagos forrásunkat a hozzád hasonló magánszemélyek jelentik.
Légy te is része a sikereknek! A Földnek nincs adó 1%-a, neked van. Ne hagyd elveszni. Ajánld a Földnek!


Amigos a gyerekekért Alpítvány

Adószámunk: 18758227-1-19

Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk. Célunk, hogy súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé tegyük egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül. A tanulást természetesen kézműveskedés, játék és barátkozás egészíti ki. A lényeg, hogy vidáman és hasznosan töltsük el a közös időt. A alapítvány 5 és fél éve indult, mára pedig már 170 önkéntes látogatja, 4 városban és 10 kórházban, a beteg gyerekeket, hetente 30 alkalommal!


Bethesda Kórház Alapítvány

Adószámunk: 18042539-1-42

Szervezetünk a Bethesda Gyermekkórház hivatalos alapítványa – a Gyermekkórház segítésére jött létre és kizárólag a Gyermekkórház érdekében végzi tevékenységét. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy anyagi források felkutatásával, összegyűjtésével, akciók szervezésével felújítások, beruházások valósulhassanak meg a Bethesda Gyermekkórházban, valamint az ott
folyó gyógyító munka segítésére orvosi műszerek, eszközök kerülhessenek beszerzésre.
A Bethesda az évente több mint 150.000 ellátott gyermekével az ország egyik legnagyobb gyermekkórháza, 0 és 18 éves kor között fogadja a gyermekeket. Alapítványunk kiemelt célja a Bethesdában működő Országos Égés-sebészeti Centrum fejlesztésének támogatása, ahol évente több, mint 3.000 gyermeket látnak el. Köszönjük, ha mellénk áll és támogatja ügyünket!


Magyar Gyermekmentő Alapítvány

Adószámunk: 18116533-1-42

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány 15 éve üzemeltet Gyermek-mentőorvosi kocsikat Magyarországon az Országos Mentőszolgálattal együttműködésben.

Több korszerű eszközt, eljárást vezettünk be a hazai gyermekmentésbe, 30 ezer súlyos állapotú csecsemőt és gyermeket mentettünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a balesetmegelőzésre, országszerte 30 ezer kisgyermekes szülőt, nagyszülőt oktattunk, térítésmentes képzéseinken elsősegélynyújtásra.

Legyenek Önök is Gyermekmentők!

www.mgya.org


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Menhelyi kutyáknak segít gazdát találni a Főtaxi

Glück Viktória

Idén is százmillió forinttal támogat gyermekeket segítő alapítványokat az MVM Csoport

Glück Viktória

Rászoruló embereknek segít a Béres

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben