InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalom

Súlyos beteg gyermekeknek gyűjt a Budapest Park – segíts Te is!

A ​Budapest ​Park nem csak a nagy gyerekeké! A Park minden hónap első vasárnapján átváltozik Pöttömkert​té. Érdekes, izgalmas és interaktív ​gyerekprogra​mokkal, előadásokkal várják a vidámságra vágyó kisgyermekes családokat. 

A Pöttömkert ráadásul a koncertek, programok mellett különös figyelmet fordít a civil szervezetek jelenlétére is. Így a legközelebb augusztus 5-re szervezett gyerekprogramon kiemelt szerephez jut a Csodalámpa Alapítvány, amely 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyermekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy egy-egy gyermekálom megvalósulásával örömet és kitartást adjanak a kicsiknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány az elmúlt másfél évtizedben több mint 3415 kívánságot teljesített – épp itt az ideje a következőnek! 

A Budapest Park és a Pöttömkert tehát mindenkit arra buzdít, hogy akár egy minimális összeggel támogassa egy beteg kisgyermek álmát. Tegyünk együtt csodát!

A Csodalámpa számlaszáma: 10918001-00000015-99050010, UNICREDITBANK

(utaláskor a közlemény mezőbe írd be: „Budapest Park” – így tudni fogják, hogy mennyit hozott össze a Park szuper közössége adományként!)

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Így lehet a tiéd Dominika Cibulková dedikált teniszütője – licitálj te is még ma!

InfoPont

„A jókedvem sokszor csak szerep” – szimfonikus zenekarral karöltve néz szembe a hibáival a Wellhello

InfoPont

Újabb három nemzetközi névvel jelentkezik kilencedik szezonja előtt a Budapest Park

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben