InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódInfoPont

A virágterápia hatékony segítség kedvenceinknek!

Bizony előfordulhat, hogy a rengeteg szeretet sem elég ahhoz, hogy kutyánk, vagy macskánk kiegyensúlyozott, félelemmentes, vagy csak egyszerűen újra boldog legyen. Van, hogy hirtelen megváltozik valami, kezelhetetlen lesz, vagy gyakran unatkozik, esetleg félőssé válik, vagy éppen agresszív támadásba lendül idegen közelében.

A virágesszenciák az állatok viselkedésének alapját képző érzelmeket (félelem, harag, féltékenység, düh, agresszió) változtatják meg, így a belső érzelmi állapotuk ismét egyensúlyba kerül. A beteg állat viselkedése rendkívül beszédes, nincs „mellébeszélés”, a viselkedés és a testi tünetek elárulják az uralkodó lelkiállapotot.

A fennálló érzelmek alapján tudjuk meghatározni, hogy milyen virágesszenciákra van szüksége a kis kedvencnek. Az, hogy pontosan melyik virágesszenciát válasszuk, a gazda kikérdezése és az alapos esetfelvétel segítségével derítjük ki.

De milyen esetekben ajánljuk a virágterápiát?

  • Félelelmek kezelésre
  • Új környezethez való alkalmazkodás elősegítésre
  • Betegség utáni felépüléskor
  • Sokk, trauma vagy rossz körülmények között élő állatok rehabilitációjakor
  • Túlzott izgatottság vagy éppen befeléfordulás kezelésre

A Bach és Deva virágterápia segítségével a háziállatok is könnyebben megbirkózhatnak a mindennapi stresszhelyzetekkel, ezen felül pedig nagyszerű lehetőség arra is, hogy viszonoznunk valamicskét mindabból az önzetlen szeretetből, amelyet 0-24 órában kapunk tőlük.

Szabó Ildikó Szildi


Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó

Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
bachviragterapeuta5.webnode.hu/online-tanfolyamok
bachviragterapeuta@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
bachviragterapeuta5.webnode.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Az a szívet melengető kutyaszeretet, az!

InfoPont

Fél a kutyám a víztől, mit tegyek?

InfoPont

Gyermekeink természetes segítője

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben