InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

A szeretésről beszélget Szabados Ági, Peller Mariann, Kovács Eszter és Csirmaz Luca a Játékszínben

Nőnap után még néhány nappal is inspiráló nők között törthetik idejüket a Játékszínbe látogatók, hiszen a Libertine Könyvesbolt szervezésében március 11-én 19 órától Szabados Ági három női vendéggel a színpadon fontos, mindenkit érintő témáról, a szeretetről, szeretésről fog beszélgetni.

Kapcsolataink vonzásában: hogyan szeretünk címmelrendeznek egész estés előadást a Játékszínben március 11-én. Szabados Ági, a Libertine Könyvesbolt és Könyvkiadó alapítója, olvasásnépszerűsítő három inspiráló nővel beszélget majd egy olyan témáról, amelyről egyébként ritkán esik szó ennyi féle szemszögön keresztül egy színpadon.  

Peller Mariann a Libertine Könyvesbolt születése óta a csapat tagja, hiszen első regénye volt a Könyvkiadó első kötete. Pozitív személyisége mellé társította spirituális kapcsolódását, humorát, érzékenységét és képzelőerejét, így jött létre a Végtelen kísértés című regénye, aminek már két folytatás-kötete is megjelent. Mariann hétköznapjait is áthatja a spiritualitás, nem csak saját magát, de embertársai rezgéseit is nagyon jól megérzi. Kovács Eszter, a Mat on the Moon alapítója szintén a Libertine Könyvkiadóban adta ki Köszi, jól című könyvét, amelyben a jógán, mindfullnessen keresztül segít bennünket egyensúlyba hozni önmagunkkal, miközben egyáltalán nem híve a szigorú önsanyargatásnak, hiszen az extra adag sültkrumpli is fontos része a kötetnek. Csirmaz Luca, a PszichoLive pszichológusa a könyvkiadó egyik legújabb szerzője, aki a múlt év végén adta ki Mintatörés című könyvét, amely a biztonságos kötődésről szól és amiben többek között a saját sebezhetőségét, dilemmáit, megéléseit, bizonytalanságait is leírja.

Ezzel a három inspiráló nővel beszélget majd a Játékszín színpadán Szabados Ági, ahol részletesen körbejárják a szeretés témakörét. Kivesézik a kapcsolataikat, tapasztalatikat és megpróbálják ezen a sokféle szakmai és személyes nézőponton keresztül megfejteni, hogyan kell jól szeretni.

Részletek és jegyvásárlás itt: https://www.jegy.hu/program/libertine-est-szabados-agival-es-vendegeivel-157438?q=libertine+est+-+szabados+ágival+és+vendégeivel&sgtype=pfprogram

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben