InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódInfoPont

A Lush legjobb karácsonyi kollekciója

Ha az univerzum legtutibb karácsonyára vágysz, látogass el a LUSH-bolygóra! Fedezd fel földöntúlian fergeteges ünnepi termékeket, melyek kézzel készültek, és etikus forrásból származó összetevőket tartalmaznak.

KERESD A LUSH 2023-AS KARÁCSONYI KOLLEKCIÓJÁT AZ ÜZLETEKBEN ÉS A WEBSHOPBAN!

www.lush.com/hu

CATCH ME IF YOU CAN!

ARANYSZÍNŰ FÜRDŐ- ÉS ZUHANYDUÓ

Fuss, amilyen gyorsan csak tudsz, hogy időben odaérj a fürdőszobába, ahol egy-egy zuhany- és fürdőcsoda vár, tele a karamell édesen szirupos illatával és egy csipetnyi melengető fűszerrel.

MERRY CHRISTMAS

NÉGY VIDÁM FÜRDŐCSODA

Az édes illatú Sweet Pudding és a Shoot For The Stars garantálják az ünnepi ragyogást, a Snowdrift és a Lord Of Misrule pedig könnyű karácsonyi álommal ajándékoznak meg. Ez a szeretetteljes karácsonyi ajándékcsomag négy exkluzív ünnepi fürdőbombát tartalmaz, melyeket elajándékozhatsz, de meg is tarthatsz.

SWEET CHRISTMAS

MERÍTKEZZ MEG EZZEL AZ ÉDES FÜRDŐPÁROSSAL!

Ez az élénk, cukorkaszínű ajándékcsomag tökéletes választás az édes élet kedvelőinek. A Snow Fairy Roll habfürdő hegyomlásnyi habot, a Butterbear fürdőbomba pedig megnyugtatóan vajas ölelést ígér.

SNOW FAIRY 4 KANÓCOS ILLATGYERTYA

TÖLTSD MEG A LEVEGŐT MÉG TÖBB SNOW FAIRYVEL!

Ez a négykanócos gyertya új és továbbfejlesztett illatának köszönhetően a klasszikus karácsonyi Snow Fairy ikonikus, vattacukros illatával tölti meg a szobát, és a kedvesség, bátorság és magabiztosság varázslatos világába repít.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben