InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

a 4 legfontosabb spirituális szabály Indiából

Első

” Aki az életedbe jön, az a megfelelő ember.”

Senki sem jön véletlenül az életünkbe. A körülöttünk lévő emberek, akik velünk érintkeznek, akikkel találkozunk és maradnak egy ideig, okkal vannak ott. Mindenkitől lehet tanulni valamit.

Második

„Ami velünk történik,annak pontosan meg kell történnie.”

Semmi, abszolút nincs abban, ami az életünkben történik, nem történhetett volna másképp. Még a legjelentéktelenebb részlet is. Nincs az: ” Ha másképp csináltam volna… Minden másképp történik..” Nem. Pontosan az történt, aminek történnie kellett, és így kellett lennie, hogy megtanuljuk a szükséges leckéket és továbblépjünk. Addig kapjuk az életünkbe a hasonló leckéket, amíg nem tanulunk belőlük. Ha már felismertük és megtanultuk, léphetünk
a következő szintre, egy újabb tanulási feladatért.

Harmadik

” Bármikor elkezded, az a megfelelő idő.”

Minden a legjobbkor kezdődik, nem előtte, nem utána. És minden a legjobbkor érkezik. Amikor készen állunk valami új kezdetére az életünkben, akkor kezdődik. Sokszor vágyunk dolgokra, sokszor szeretnénk valamit elérni, akár hosszú éveken át is, de akármennyire is akarjuk, nem sikerül. Aztán egyszer, mikor már elfelejtettük, az ölünkbe hullik a lehetőség. Az időzítés mindig tökéletes. Minden tökéletes rendben van.

Negyedik

” Ha valami véget ér, akkor véget ér.”

Csak úgy. Ha valami véget ért az életünkben, az a saját érdekünk volt, így jobb, ha otthagyjuk és továbblépünk, már gazdagodva azzal a tapasztalattal. Hajlamosak vagyunk magyarázatokat keresni, megérteni, hogy mi miért történik. De van, amikor nem kell megérteni, csupán elfogadni azt, ami van.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Gondolatok nem csak gyereknapra

Glück Viktória

Indiai Íz- és Egészségfesztivál – Gasztronómia, Egészség, Tudatosság

InfoPont

PetersPlanet.travel: A Dharma Indiában

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben