A brunch szó egész gyorsan meghonosodott a magyar köznyelvben. Úton-útfélen hallhatjuk a kifejezést, amely a breakfast és a lunch összevonásából keletkezett és a délelőtt közepén elköltött bőséges reggeli és könnyed ebéd között van félúton.
A Fügekert Bed and Wine Zánkán nagyszerű alkalmat kínál arra, hogy a brunch élvezetét átéljük és megszeressük, hiszen hétvégenként tárt kapukkal várja az éhes látogatókat.
A terülj-terülj asztalkám Fügekert módra tele van helyi kézműves finomságokkal, sajtokkal, felvágottakkal, lekvárokkal, friss péksüteményekkel, juice-okkal, spanyol kézműves kávéval. Kizárólag helyi alapanyagokat használnak, van bruschetta házi bazsalikom pestóval, kecskesajttal, ami zánkai bazsalikomból készül, melyet a Gyógynövényvölgyből vásárolnak, vagy grillezett kecskesajt, ami Szentantalfáról érkezik.
Jó étvégyat! Jó brunch-ot!
Olvass bele legújabb magazinunkba!