InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódHasznos

A futniszép.hu eseményei

A Cordia bemutatja: V. Knauf Tihanyi Félmaraton

2019. 05. 25. szombat
egyéni 3-7-11-21 km és 21 km páros-trió
Tihany

A futók találkozhatnak a parti úton horgászókkal, elhaladnak a levendula mezőnél, de Tihany csendesebb részeit is felfedezhetik. A már ismert 21, 11, és 7 km-es távok mellett az idei évtől a tihanyi Belső-tó körül haladó 3 km-es pályát is megnyitják, amellyel a gyermekeket és a sportággal még csak ismerkedőket szeretnék ösztönözni.


I. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton

2019. 06. 09. Pünkösd vasárnap
egyéni 21 km
Balatonboglártól Balatonföldvárig

Az ikonikus balatonboglári Gömb-kilátótól induló futam végig a déli part mentén halad a balatonföldvári kikötőig, ahol a futók egy különleges úszó versenyközpontra, a Balaton egyik legnagyobb hajójára, a Füred katamaránra szállnak fel. A versenyzők együtt hajóznak vissza, miközben gasztronómiai élményekkel gazdagodhatnak. A rendezvény fináléja a Balaton közepén közösen megcsodált naplemente.


A Runner’s World bemutatja: II. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton

2019. 08. 19.
egyéni 21 km
Révfülöp-Badacsony-Szentbékkálla

Az ország első versenye, amely egy hajókázással indul. A versenyzők a révfülöpi kikötőben szállnak fel a Füred és Badacsony Katamaránra, ahonnan kihajóznak a Balaton közepére, és onnan csodálják meg a napfelkeltét. A végén közös reggelizéssel, piknikezéssel pihenik ki a futók az elmúlt 21 km fáradalmait. A gasztro-élményeken túl kiállítók, kézműves gyermek programok várják az odalátogatókat.


IV. Mapei Szigligeti Félmaraton

2019. 09. 14. szombat
egyéni 6-9-21 km és 21 km páros-trió
Szigliget

Egész napos programokkal készülnek a szervezők: kiállítók, előadások, dj-k, beszélgetések, tombola és gyermekfoglalkozások is várják az érdeklődőket. Sőt,a bátrabb futók a Balatonban is megmártózhatnak befutást követően, ugyanis az öt csillagos Kék Hullám Zászló minősítéssel ellátott Szigligeti Strand ad otthont a verseny központjának.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Gyereknap, vagy amit akartok

Glück Viktória

Barátom, a baktérium

InfoPont

Összegyűjtöttük az Állatok Világnapja programjait

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben