InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

3+1 szuper mozgásforma, amit nem szabad kihagyni

Fotó: Leon Ardho

A legújabb mozgásformák folyamatosan fejlődnek és változnak, és számos izgalmas lehetőséget kínál, hogy aktívak maradjunk és egészséges életet éljünk. Néhány példa a legújabb mozgásformákra:

HIIT (Magas Intenzitású Intervallum Edzés):

A HIIT olyan intenzív edzést jelent, amely rövid időszakokra magas pulzusszámot és erőfeszítést igényel, amit pihenőszakasz követ. Ez az edzésforma hatékony zsírégetést és erőnövelést biztosít rövid idő alatt.

Boxercise:

A boxercise az ökölvívás és a fitnesz kombinációja. Ez az edzésforma nagyszerűen fejleszti az állóképességet, az erőt és a koordinációt, miközben stresszoldó hatása is van.

Aerial Yoga:

Az aerial yoga a jóga és az akrobatika ötvözete amit selyemkötélen vagy más függőeszközön végeznek. Ez az egyensúlyozás és nyújtógyakorlatok kombinációja, erősíti az izmokat és javítja a testtartást.

+1. Barre Edzés:

A barre edzés a balettmozgásokat és erősítő gyakorlatokat vegyíti. Ez az edzésforma a test összes nagy izomcsoportját megdolgoztatja, és segít növelni az állóképességet.

Mindenki saját testi állapotától és érdeklődési körétől függően megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Az új mozgásformák kipróbálása segíthet változatossá tenni az edzést, és motiválóbbá tenni az aktív életmódot.

Fotó: Leon Ardho

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben