InfoPont Ajánló Magazin
AjánlóBalaton

2023-ban újra ZamJam Zamárdiban!

Az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay mellett többek közt Presser Gábor, Bródy János, Fenyő Miklós, Szikora Róbert és Demjén Ferenc is fellép a II. ZamJam Fesztiválon Zamárdiban. A kedvezményes jegyelővétel november 29-én 17 órától elérhető, azonban azok, akik feliratkoztak a ZamJam hírlevél listájára, már ma megszerezhetik jegyüket kedvezményes áron!

Új színfolttal, új fesztivállal bővült idén nyáron nemcsak Zamárdi, de a MOL Nagyon Balaton kínálata is. 2023-ban újra elindul a ZamJam, amely feladatának tekinti, hogy a balatoni turistáknak megmutassa Zamárdi ismert és rejtett kincseit. A háromnapos esemény fő helyszínén idén is minden idők legfontosabb dalai szólalnak meg, élő legendák tolmácsolásában. A nyitónapon, július 27-én a Budapest Bár nyitja a ZamJam-et, sok-sok vendég énekessel, majd ugyanezen a színpadon Bródy János fellépését a Csík Zenekar, Karácsony János és Presser Gábor közös koncertje követi.

Másnap több generáció álma válik valóra, hiszen a ’80-as, ’90-es évek legnagyobb sztárjai zenélnek egy színpadon. A Hungária együttes alapítója, Fenyő Miklós jó ideje saját projekttel koncertezik, a nevéhez köthető legnagyobb rock and roll slágerekkel. Szikora Róbert pedig, amióta kiszállt a Hungáriából, a négy évtizede töretlenül sikeres R-Go frontembere. Ritka az az esemény, ahol ez a két legenda egyazon este lép színpadra! Július 28-án Zamárdiban ez is megtörténik, a házigazda pedig a korszak műsorvezető-dj legendája, B. Tóth László lesz.

A záró nap ugyancsak megdobogtatja majd sokak szívét, hiszen a Váczi Eszter és a Quartet után az egyik legnagyobb élő legenda, Demjén Ferenc ad koncertet. A nap zárásaként pedig az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay lép fel. Jó hír, hogy ezúttal a koncertek után hajnal 3-ig tart nyitva a ZamJam, ahol 27-én a Jazzkovács és 28-án a GetFunky a balatoni nyár legnagyobb slágereivel várja a közönséget. „Nagy sikerrel debütált idén nyáron a ZamJam városunkban. Ez az első olyan esemény, amely túl azon, hogy hazai- és világsztárokat vonultat fel Zamárdiban, abban is sikeres, hogy a helyi teraszok, éttermek kínálatát is színesebbé teszi. Öröm volt látni idén, ahogyan az itt lakók és az itt nyaralók is szívükbe zárták a fesztivált. A szervező VOLT Produkció csapatával együtt az ideihez hasonlóan jövőre is azt tervezzük, hogy túrákat, sportversenyeket szervezünk közösen, a kilátónál és a Balaton partján pedig jazz-koncertekkel, irodalmi programokkal várjuk a közönséget” – mondta el Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere. A kedvezményes jegyelővétel november 29-én 17:00 órakor indul a www.zamjam.hu oldalon.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Ahol „a felelős hedonizmus a fenntartható luxussal találkozik”

Glück Viktória

MobilBalaton – Forgass telefonnal!

Glück Viktória

István, a Király a Keszthelyi-öbölben

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben