InfoPont Ajánló Magazin
BalatonManó

Változatos családi programokkal várnak a Balatontourist kempingjeiben!

Kempingnapok a Balatonnál

Változatos családi programokkal várnak a Balatontourist kempingjeiben!

A gondtalan  nyaraláshoz olyan családi programokkal járulnak hozzá a Balatontourist kempingjei,  ahol bizonyos napokon reggeltől estig gondoskodnak a pihenők szórakoztatásáról, kortól függetlenül.

Ezeket a napokat Kempingnapnak hívják és az adott évre előre meghirdetve megtalálhatod az időpontot minden kiadványukban és a weboldalukon is.

Az energikus kempingezők vízi tornával, aerobikkal vagy futással kezdhetik a napot, majd az animációs csapat-  és egyéni versenyeken is kipróbálhatják magukat, Balatontourist emblémás ajándékokért.

A sportos kihívások mellett főzőversenyt is szerveznek, ahol lecsót, vagy más magyaros egytálételt főzhetnek a résztvevő csapatok. A gyerekek kedvében járva lesznek kreatív népi játékok és háziállat-simogató, de különböző fellépők (köztük bohóc) is érkeznek a kemping területére. A nagyobbakat utcabál és táncház várja, ráadásul van kemping, ahol lesz éjszakai medencés buli is.

Ha van saját sátrad, még nem késő 1-2 szabadnapot a kempingnapok idejére szervezni; mutatjuk, mikor és hol várnak egész napos rendezvényekkel!

  • Füred Kemping & Üdülőfalu, Balatonfüred:  augusztus 2., augusztus 16.
  • Napfény Kemping, Révfülöp:  augusztus 2., augusztus 16.
  • Park Kemping & Üdülőfalu, Vonyarcvashegy: augusztus 2.
  • Strand-Holiday Kemping, Balatonakali:, július 28., augusztus 19.
  • Vadvirág Kemping & Üdülőfalu, Balatonszemes: 12., augusztus 2., augusztus 16.
  • Zala Kemping & Üdülőfalu, Keszthely: augusztus 2., augusztus 16.

Mobilházban vagy üdülőházban is kempingezhetsz, de oda előre kell foglalni, mert a főszezonban nagyon gyorsan lesz teltház. Augusztus második felére még vannak lehetőségek, foglalj most, idén már azonnali online foglalási és fizetési  lehetőséget is találsz oldalukon: https://www.balatontourist.hu/hu/

Facebook: https://www.facebook.com/balatontourist/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Összegyűjtöttük az Állatok Világnapja programjait

InfoPont

Ha színház, akkor Bethlen: Mary és Max, Viszontlátás a színpadon!

InfoPont

Budapesti programok

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben