InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

2012 után újra lesz magyar férfi kézilabda csapat az Olimpián!

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott a Tatabányán megrendezett olimpiai selejtező tornán, ahol csoportjában a második helyen végzett. A fiatalokkal teletűzdelt magyar csapat magabiztosságát elnézve méltán reménykedhetünk abban, hogy jól fog szerepelni csapatunk Párizsban, hiszen az idei év elején megrendezett Európa- bajnokságon és az olimpiai selejtezőn is sokszor olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a magyarok, amely alapján bárki ellen felvehetjük a versenyt.

Fotó: Szalmás Péter / MOB média

Az olimpián 12 csapat küzd majd az érmekért és a helyezésekért két hat csapatot alkotó csoportban, ahonnan az első négy-négy helyezett jut a negyeddöntőbe. A magyar csapat az olimpia B csoportjába került, ahol Franciaország, Dánia, Norvégia, Egyiptom és Argentína lesz az ellenfél.

Az idei nyári olimpia férfi kézilabdatornáját július 27. és augusztus 11. között rendezik meg Párizsban és Lille-ben. Chema Rodríguez szövetségi kapitány együttese július 27-én Egyiptommal, 29-én Argentínával, 31-én Norvégiával, augusztus 2-án Dániával, 4-én pedig Franciaországgal találkozik.

Szurkoljunk a magyar válogatottnak! HAJRÁ, FIÚK!

SZABÓ SZILVIA
szabo.szilvia@bomalapitvany.hu
bomalapitvany.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben