InfoPont Ajánló Magazin
Trend

BeautyFace – Hidratáld a bőrödet!

PARIS DAY 40+ Nappali hidratáló krém száraz / érett bőrre

Acmella kivonattal és Vörösáfonya-olajjal. Ez a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag tápláló nappali krém, olyan összetevőket tartalmaz, melyek erősítik a bőr saját védelmét. Hidratáló, nyugtató, gyulladáscsökkentő. A nagy koncentrációban hozzáadott acmella kivonat, szemmel láthatóan kisímítja a bőr felületét, így ideális öregedésgátló, ráncellenes-hatású összetevő. Kényezteti, ápolja a száraz öregedő bőrt. Igéző illatát az Ylang-Ylang illóolajnak és a Stirax kivonatnak köszönheti.

PARIS NIGHT 40+ Ráncfeltöltő éjszakai krém száraz / érett bőrre

Telt, gazdag krém, mely alvás közben hatásosan ápolja az érett bőrt. Magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően egy igazi fegyver a ráncok ellen. A nagy koncentrációban hozzáadott ADIPOFILL’IN a bőrfeltöltéshez hasonló hatással képes megnövelni a zsírréteg tömegét, ezáltal rendszeres használat mellett feszesebb, fiatalosabb kinézetű lesz a bőr és jelentősen csökken a nasolabiális redők mélysége. Telt, virágos illatát, a 100%-os tisztaságú geránium illóolajnak köszönheti.


SWEET DAY Nappali arcápoló krém száraz, vízhiányos bőrre

C vitaminnal és tengeri eredetű komplexummal. Antioxidánsokban és vitaminokban gazdag nappali krém, ami védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen is. Hatóanyagai segítik a vízhiányos, száraz bőr hidratálását, víztartalmának megtartását. Feljavítja a bőr kinézetét, növeli hidratáltságát, serkenti a kollagén szintézisét és csökkenti a hiperpigmentációt. A nagy koncentrációban hozzáadott tengeri eredetű komplexum jótékony hatással van a fáradt kinézetű arcbőrre, a táskás szemekre. Kisimítja a vonalakat, védi az arcot a környezeti tényezők káros hatásaitól. Gyümölcsös illata a meggymagolaj ajándéka.

SWEET DREAM Éjszakai arcápoló krém száraz, vízhiányos bőrre

​Szilvamagolajjal és hialuronsavval. Sűrű, gazdag éjszakai arckrém a hidratált, puha bőrért. Fantasztikus marcipános illatát, a nagy mennyiségben hozzáadott szilvamagolajnak köszönheti, mely védi a bőrt a kiszáradástól. Magas E vitamin tartalma miatt erőteljes antioxidáns. Kiváló hidratáló és öregedésgátló, használatával különlegesen selymes tapintásúvá válik a bőr. A kis molekulatömegű hialuronsav képes a bőr mélyebb rétegébe hatolni, hatékony nedvesítő hatású, védi a bőrt a kiszáradástól, hosszantartó hidratálást biztosít.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Beauty Sun – Ezekkel a termékekkel védheted meg a bőrödet a leégéstől

Glück Viktória

Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet – több mint egy szépségszalon

Glück Viktória

Már sminkelhetünk is virtuálisan

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben