InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

11 éves a FOREO!

Idén ünnepli 11. születésnapját a FOREO, melynek kapcsán sajtóreggelire voltunk hivatalosak a Villa Bagatellbe.

A finom kávé és az ízletes reggeli mellett megismerkedhettünk a FOREO elmúlt 11 évével és az idei újdonságokkal is.

A 2013- ban alapított FOREO több, mint 20 millió vásárlóval már nyolcvannál is több országban van jelen. A szépségipar innovátora már a kezdetek óta. A FOREO eszközökbe épített fejlett technológiák, a díjnyertes svéd design varázsolja a mindennapi bőrápolási rutint kényeztető rituálévá. Egyszerűen használható készülékei klinikailag bizonyított, valódi és tartós eredményeket nyújtanak már több mint egy évtizede.

A FOREO-t Svédországban alapították, a megalapítása egy félresikerült évfordulós ajándéknak köszönhető. A márka a svédekre jellemző minimalista designból és a funkcionalitást ötvöző, letisztult, elegáns formákból merítette inspirációját. A kivételes minőség és az innováció iránti elkötelezettség révén a márka olyan úttörő, hatékony termékeket hozott létre, amelyek egy életen át szolgálnak. A radikálisan új koncepciók olyan termékekhez vezettek, mint a LUNA™ arctisztító készülék, a mélyhidratáló UFO™ és az erős mikroáramú BEAR™ készülék. Annak köszönhetően, hogy a FOREO nem a piacon már meglévő termékeket fejlesztette tovább, a szépségtechnológiai iparág vezető márkájává vált.

Legyen szó arcbőröd előkészítéséről a sminkeléshez, a sminkmaradványok hatékony eltávolításáról vagy a hibátlan arcbőr eléréséről, a FOREO megbízható társad lesz. A márka 11. születésnapja alkalmából ráadásul exkluzív kedvezményekkel vásárolhatod meg a legkedveltebb készülékeket.

További információ: foreo.com

Ne hagyd ki az exkluzív ajánlatokat, amelyek csak korlátozott ideig, 2024. július 14-ig érhetőek el!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben