InfoPont Ajánló Magazin
HasznosInfoPont

Zöldítők

A következő szavak régóta fontos szerepet játszanak az életünkben: Fenntarthatóság – zöld gondolkodás – természethez közeli életmód – tudatosság. Ennek jegyében ebben a hónapban a Bajzák Annát és csapatát Zöldítőket ajánlom, akik nagyon sokat tesznek azért, hogy élhetőbb egészséges környezet vegyen bennünket körül.

A Zöldítőket Bajzák Anna alapította 2020 telén azzal a céllal, hogy a virtuális téren keresztül ismeretterjesztő és képességfejlesztő programokkal támogassák a – főként városi – fiatalokat a természettel való újrakapcsolódásban. Programjaik, képzéseik fő vezérelvei közé tartozik a környezetbarát szemlélet, a fenntarthatóság, a tapasztalatokon alapuló tudás közvetítése és a tanulás felelős támogatása.

Küldetésünknek tekintik a fenntartható növénynevelés és természetjárás népszerűsítését, ezért a brand arculatának és logójának tervezőjével, Varga Katával folyamatos együttműködésben információs illusztrációkat készítenek.

A brand első nagy digitális képzése a Telekom Magentakraft Kraftchallenge ötletpályázatának fődíjas pályázata, a Balkonkertész képzés, mely az alapoktól készíti fel a hobbikertészeket a városi kertészkedésre. A rövid videókból, részletes segédanyagokból és a legfontosabb információkat rögzítő tudáspróbákból álló tananyag gamification módszerrel van játékosítva, hogy a tudás megszerzése ne csak hasznos, de szórakoztató is legyen.

Július közepéig zajlik Halmos Mónika, fitoterapeuta irányításával a Vissza a természetbe! címet viselő virtuális tábor, mely a gyógynövények, gyomnövények világába, a teakészítés és helyes tartósítás fortélyaiba vezet be. Augusztusban pedig Mohácsi Nusi 3 hetes táborán vehetnek részt az érdeklődők, mely a hulladékmentes fürdőszoba és természetes szépségápolás alapjait ismerteti meg.

Bővebb információk a Zöldítők szemléletformáló, ismeretterjesztő virtuális programjairól: www.zolditok.hu

InfoPont Magazin

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Ki ne dobd! – Innovációk az élelmiszerpazarlás ellen

Glück Viktória

Zöldebbé válik a mobilvásárlás Magyarországon

Glück Viktória

Végre nyit a Vegan Garden Budapesten!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben