Trend
WAMP Design vásár / Alkossunk együtt – DIY nap
  • 2017. november 13.

Novemberben már a télre hangolódunk, készülünk az ünnepekre, ezért egy egész napos közös alkotásra várnak minden alkotni vágyót a WAMP DIY napján! Ha neked fontos, hogy saját kézzel készült, személyes tárgyakkal díszítsd otthonodat, vagy szeretnéd megtervezni egyedi ékszereidet, kiegészítőidet, vagy ajándékot készítenél, most megvalósíthatod kedvenc WAMP-os tervezőiddel!

A már jól ismert, közel 150 alkotó mellett természetesen bemutatkoznak új kiállítók is, Révai Sára fotográfus (HangOn Photo) egyedi művészképeit gyűjtötte össze és kínálja dekorációnak, a VENGRU márka segítségével pedig mindenki tervezővé válhat egy 3D-s tervezőprogram segítségével. A magas minőségű bőrből készült különleges AGNESKOVACS táskák pedig Európa legnagyobb városai után most a WAMP-ra is megérkeztek.

És ha már eleget nézelődtél a vásári forgatagban, WAMP-os dizájnerek vezetésével kiteljesedhet a kreativitásod, és egész nap szebbnél szebb és kreatív dolgokat alkothatsz! A workshopokon korlátozott számú jelenlévő vehet részt, feliratkozni a helyszínen lehet.

A vásárra a belépő 500 forint, ami egyrészt levásárolható a WAMP kiállítóinál, másrészt a rendezvény minden programja ingyenes! Ráadásul az első 500 látogatót igazi WAMP-os édességgel várják a Cukorka – Sweetfabric Budapest jóvoltából!

 

Dátum: 2017.11.19.

Helyszín: Millenáris B csarnok, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Nyitva tartás: 10 – 18h

A belépő 500 Ft, amely teljes egészében levásárolható

További információ: www.wamp.hu

happy wheels