InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Virágesszenciák a házi patikában?

Tanulj online, és használd családi körben a virágterápiát!

A virágterápia egyfajta interaktív gyógymód, mivel saját magunknak is kiválaszthatjuk a lelkiállapotunknak leginkább megfelelő esszenciákat. Nem feltétel, hogy terapeuta vagy orvos írja fel a gyógyíreket, viszont nagy segítség egy barát is, aki kívülállóként jobban rálát problémánkra.

Viszont fontos megjegyeznem, hogy az évek óta fennálló, súlyosabb problémák esetén tanácsos virágterapeutát felkeresni, aki kívülállóként szakmai tapasztalatával felvértezve segít a megfelelő virágesszenciák kiválasztásában, és felügyeli lelki gyógyulásunk folyamatát.

Online felhasználói virágterápia tanfolyamok
A virágterápia használatát és mindent, amit a módszerről és virágesszenciákról tudni érdemes, ebben a két szintből álló 10 + 8 hetes online virágterápia kurzuson átadok számodra. Az anyagot úgy állítottam össze, hogy otthonról is könnyen elvégezhető legyen, és azonnal használni lehessen a megszerzett tudásodat. Akár vidéken, akár külföldön élsz, most számodra is lehetőség nyílik a virágterápia megismerésére, és felhasználói használatára.
Sokaknak okoz gondot, hol és hogyan kezdjék az életükben a változtatást, változást, merre induljanak, mi legyen az első lépés. Ilyenkor nagyon jön jól egy kis támogatás. Az általam összeállított alapozó és haladó online kurzusok számodra is segíteni tudnak abban, hogy megtedd az első lépéseket a változások, és egy harmonikusabb, boldogabb élet felé.

Online kurzusokról további információ: viragterapeuta.hu

Az InfoPont Magazin felmutatóinak 10% kedvezményt biztosítok a kurzusok árából!


Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
www.viragterapeuta.hu
mentalhigientanacsadas@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
www.viragterapeuta.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben