Kiemelt tartalom
Vár a Bethlen téri szombat éjszaka!
  • 2019. szeptember 20.

Ebben az évben szeptember 21-re, a Magyar Dráma napjára esik a színházi évadnyitó fesztivál, és most is az a legfőbb cél, hogy az intézmények igazán közvetlenné tegyék a közönség és az alkotók kapcsolatát. A résztvevő színházak mindannyian azon dolgoztak, hogy a lehető legizgalmasabb szeletét mutassák meg Budapest Színházi Főváros kínálatának.

Idén 34 helyszín várja a nézőket, új belépőként csatlakozott a Nemzeti Táncszínház, és sokak örömére újra szerepelnek a kínálatban a Madách Színház, a Thália Színház és a Nemzeti Színház programjai. Nyolcadik alkalommal is elképesztő kavalkáddal várnak mindenkit a teátrumok, délutántól egészen másnap hajnalig. Részt vehetünk az elmaradhatatlan kulisszajárásokon, nyílt próbákon, sőt premiereken is, kipróbálhatjuk magunkat színészmesterség és beszédtechnika órákon, láthatunk színpadtechnikai show-t és bemutatkoznak a színházi mesterségek, lesznek koncertek, workshopok, maszkfestés, improvizációs alkalmak, sőt színházi társasjáték, piknik is és beleshetünk az ügyeleti naplókba.

Mi ezúttal a Bethlen Téri Színház programját ajánljuk figyelmetekbe!

Igaz icsemegét ígér a délelőtti, két alkalommal megrendezett kulisszajárás, amely családi program. Lesz Piknik a téren interaktív játékokkal, tűzzsonglőr és jónéhány produkció, amelyet érdemes megnézni. Tánc, mozgáskultúra, burleszk, pantomim, kávéházi dallamok – vár a Bethlen tér!

További információk: https://www.szinhazakejszakaja.hu/article_program.html

happy wheels