InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalomUtazó

Ne maradj otthon!

Novemberi események a Programturizmus ajánlásával

Garda fesztivál

  1. 11. 16 – 18.

Régi hagyomány elevenedik meg Tihanyban a 17 éves Garda Fesztiválon.  Tihany egyik nevezetessége a garda, a látott hal. Évszázadok óta az ősz a Balaton-felvidéken a szüret és a gardahalászat évszaka.. A háromnapos Garda Fesztiválon felelevenednek a régi halászati hagyományok és a különleges hal elkészítésének szokásai. A gasztronómiai programok mellett szórakoztató családi programok, zene, tánc, játék és vásár várja az érdeklődőket.

8237 Tihany, több helyszínen

 

Tatai Vadlúd Sokadalom

  1. 11. 24.

Látogass ki a tatai Öreg-tó partjára, és legyél szemtanúja a madárvonulás lenyűgöző jelenségének. A vadludak vonulása az őszi-téli időszak olyan nemzetközi hírű és különleges eseménye, amely mágnesként vonzza a hazai és külföldi természetkedvelőket, madárbarátokat, madarászokat.

2890 Tata, Öreg-tó keleti partja

 

Csokoládé Fesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozó

  1. 11. 17 – 18.

Lélekmelengető édes élmények a hűvös novemberben Szolnokon a Csokoládé Fesztiválon. A hazai kézműves csokoládékészítők legnagyobb seregszemléje. Szeretettel várjuk az édesszájú közönséget az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. Megismerheted, sőt megvásárolhatod a nemzetközi díjnyertes édességeket és emellett különleges családi programokon is részt vehetsz.

5000 Szolnok, Hild János tér 1.

https://www.programturizmus.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Világhírű fellépőkkel csábít a Balaton partjára az Everness Fesztivál

InfoPont

Balaton Wine & Gourmet:itt a veszprémi gasztro ünnep teljes programja

Glück Viktória

Nyerj velünk páros belépőt a Splash Fun Parkba!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben