InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Urban Verbunk: Ne hazudj a bolygónak!

A magyar néptánc hagyományainak ősereje találkozik a globális társadalmi kihívásokkal és a mesterséges intelligencia megjelenésével az Urban Verbunk egyedülálló színpadi produkciójában. A „Ne hazudj a bolygónak!” című, műfaji határokon átívelő, rendkívül látványos, multivizuális tánc-show – a decemberi telt házas bemutató után – február 15-én, március 10-én és április 23-án látható újra a RAM-ART Színházban.

Az Urban Verbunk legújabb színpadi show-jában, az általuk képviselt progresszív, a világon egyedülálló, tánctechnikai bravúrokkal bővelkedő néptáncstílust elegyíti egy lenyűgözően mozgalmas és látványos színpadképpel. Mindezt kiegészítve egy újragondolt zenei koncepcióval, melyben komolyzene nagyjainak legismertebb zeneművei egyedi hangszerelésben, szimfonikus zenekari alapokon, crossover hangzásban hallhatók, a világ legnagyobb popelőadóinak slágereivel szerves egységet alkotva.

A „Ne hazudj a bolygónak!” (Don’t lie to the Planet!) című Urban Verbunk show tehát egyszerre pörgő táncszínház, magával ragadó mozi, akrobatikus „újcirkusz”, kiegészülve egy crossover zenei élménnyel. A tánc és a zene mellett az előadást kísérő, grandiózus vizuális elemek, a vízzel feltöltött tánctér vagy a pirotechnikai látványosságok magával ragadó, egyedi élményt nyújtanak a közönségnek.

Az előadás történetének központjában pedig egy rendkívül aktuális téma áll. Az ember okozta extrém környezeti változások miatt a Föld utolsó órájában járunk, most kell tenni azért, hogy az unokáinknak is legyen még hol felnőniük. A produkcióban megjelenik a világunkat alkotó négy őselem. A tűz, víz, föld és levegő mellett pedig feltűnik, mintegy „műsorközlőként” kísérve végig az előadást, az „ötödik elem”, azaz a mesterséges intelligencia…

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben